Nepřipusťme, aby nadrženost imigrantů obtěžovala v budoucnu i naše ženy!

Když čtu v současné době nejrůznější články o tom, co se děje v sousedním Německu a co zcela jasně zapříčinila paní Angela svou proimigrační politikou roztažených rukou, běhá mi mráz po zádech a je mi Němců neskutečně líto.

Imigrační šílenství je v sousední zemi podle několika článků v plném proudu a zástupci středověké islámské ideologie se prý v žádném případě nechovají jako lidé, nýbrž jako vypuštěná zvěř, která z důvodu své nadrženosti nemyslí na nic jiného, než jak brutálně servat z ubohých žen jejich šaty a sexuálně je obtěžovat a sebe tím ukájet. Policie je na to krátká, jelikož to nepředpokládala a tím má v ulicích malé množství ochránců pořádku, kteří tím pádem nezasahují a jen pozorují, jak se páchají trestné činy v přímém přenosu. Kde ale zasáhla, velmi tvrdě a proti svým, tak to byla demonstrace, která byla uspořádaná hlavně proti tomu, aby se takováto zvěrstva již neopakovala. Takže další důkaz o řízené invazi islamismu do Evropy – proti svým zasáhnout, proti vetřelcům, nikoli!

Další zprávy jsou z německých nemocnic a zdravotnických zařízení, kde je údajně stále přeplněno a hlavně pacienti z afrických zemí navštěvují tato zařízení s různými závažnými a exotickými nemocemi, na které nemá žádný Evropan vytvořené protilátky, takže pokud se začnou mezi stávající společností přenášet, má se veškeré zdravotnictví a všichni občané opravdu na co těšit. Všude, kde se imigranti vyskytují je také neskutečný nepořádek a spoušť, jelikož úklid a čistota jim nic neříká.

No a co řeší náš premiér prostřednictvím svého politického poradce? Hlavně to, co by chtěla paní s roztaženými rukami slyšet, tím se jí podbízí a zrazuje tak zájmy českých občanů. Těch občanů, kterými je volen, pohádkově placen a kteří mu dali důvěru v to, aby chránil jejich bezpečnost a zastupoval jejich zájmy. Toto premiérské podbízení by nám mělo velice otevřít oči a vládě, která ho provádí co nejrychleji vystavit stopku, abychom nepřipustili to, co se v současné době děje za západními hranicemi naší země.

Autor: Radek Rozvoral | pondělí 11.1.2016 8:58 | karma článku: 31,07 | přečteno: 791x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik