Tři a půl roku Sobotka na lidi kašlal a teď by s nimi chtěl diskutovat.

Premiér Sobotka si je moc dobře vědom, že pod jeho vedením se oranžová květina s názvem ČSSD propadá čím dál tím hlouběji ke dnu a tak se těsně před volbami snaží oblbovat co nejvíce občanů.

„Je důležité, abychom o budoucím fungování České republiky v příštích letech diskutovali přímo s občany a to jak v přímém kontaktu, tak skrze sociální sítě a on-line prostředí. Věřím, že projekt Česko 20+ ve svých různých rovinách bude pro diskuzi s lidmi právě tou platformou, která nám pomůže sestavit program, který přivede sociální demokracii k úspěchu v podzimních volbách,“ napsal mimo jiné nedávno premiér v dopise svým spolustraníkům s vizí, že jim to pomůže potápějící se bárku ještě zachránit.

O čem chce pan premiér s občany diskutovat a hlavně co jim slibovat nevím, ale co vím velice přesně je to, že před volbami v roce 2013 sliboval jako předseda ČSSD revizi a zdanění Kalouskova megatunelu – církevních restitucí. S tímto slibem pak vyhrála ČSSD volby a pan Sobotka se stal premiérem. Další slib, kterým se snažila ČSSD oblbnout občany, byl ústavní zákon o referendu, který se pak také objevil v programovém prohlášení vlády. Ani jeden z těchto slibů, na které nachytali spousty voličů, nebyl splněn a do konce volebního období již splněn nebude.

ČSSD má máslo na hlavě také v oblasti imigrace, jelikož její řitní alpinismus ve prospěch Evropské unie, která všem státům Evropy vnucuje ekonomické imigranty, byl vždy na vládní úrovni evidentní. Arogantně pak také dává najevo, že dluhy i pod soudním rozsudkem nejsou potřeba splácet, čímž vzkázala občanům, že ona je něco víc a může si dovolit pravomocným soudním rozsudkem opovrhovat.

Ze všech těchto argumentů je vidět, že sliby v podání oranžové květiny byly jen chyby. Až do této doby pan Sobotka a celá jeho ČSSD s občany diskutovat nechtěli a hlavně v otázce imigrace měli a stále mají občany takzvaně „na háku“. Nevěřte politickým slibům pana premiéra a jeho partaje, je to jen oblbování před volbami!

Autor: Radek Rozvoral | čtvrtek 27.4.2017 7:21 | karma článku: 42,04 | přečteno: 1824x
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik