Radek Rozvoral

Sudetoněmecký řitní alpinismus Bělobrádka a KDU-ČSL!

8. 06. 2017 7:20:18
KDU-ČSL nám prostřednictvím svého předsedy Pavla Bělobrádka a místopředsedy Daniela Hermana před několika dny dala jasně najevo, že těm co kolaborovali s nacisty, se má odpouštět.

Účast českého vicepremiéra a ministra vlády, tedy ústavních činitelů na sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu, což je nevládní organizace, byla velice skandálním činem a důkazem o propojení a vazeb KDU-ČSL s touto organizací. Je z toho velice patrné, že tato vládní politická strana pošpinila spousty hrobů těch, co se zasloužili o osvobození naší vlasti od nacistů.

Z dostupných zdrojů víme, že Sudetoněmecký landsmanšaft bojoval několik let o zrušení Benešových dekretů a o restituce majetku. Dokonce Českou republiku několikrát zažaloval u několika mezinárodních soudů, kde sice všechna stání prohrál, ale dělal maximum proto, aby tomu tak nebylo.

Jednoznačným viníkem všech hrůz spojených s druhou světovou válkou je Německo a součástí těchto hrůz byla i příprava takzvaného konečného řešení „české otázky“. Tímto řešením byla plánovaná biologická likvidace českého národa.

Ukazuje se, že KDU-ČSL je politickým subjektem, který nehájí zájmy České republiky a českých občanů, ale hájí zájmy nadnárodní. Produktem těchto nadnárodních zájmů je nevídaný rozsah církevních restitucí v České republice a úzké kontakty strany lidové na Sudetoněmecký landsmanšaft.

Autor: Radek Rozvoral | karma: 40.18 | přečteno: 1654 ×
Poslední články autora