Politika ČSSD je politikou falešných slibů a špatného hospodaření!

Nově představený volební program oranžové květiny ČSSD je silně levicový, na socialistickém základě a přehnaně populistický.

Sociální demokracie s příchodem nového volebního lídra v podobě Lubomíra Zaorálka otočila své předvolební kormidlo silně doleva a bude doufat, že jim lidé na jejich předvolební sliby v podobě podbízení se penězi nás všech opět skočí. Je to jejich neskutečné přání a pár jedinců na to zcela určitě nachytají, ale jsem přesvědčen, že už jich nebude tolik, jak to bylo v minulých letech.

Lidé totiž z oranžových slibů procitli a dávají to jasně najevo ve všech současných předvolebních průzkumech, ve kterých se sociální inženýři stále více propadají k jednociferným číslům. Není také divu, jelikož před sněmovními volbami v roce 2013 na plná ústa Sobotka sliboval, že zruší církevní restituce a jak to dopadlo? Skutek utek a ani jednou se o tom na vládním poli nemluvilo. Byla to od ČSSD podlost, jelikož tímto slibem vyhráli volby. Myslím si, že si to lidé velice dobře zapamatovali a již vědí, že se nevyplácí slibům oranžové květiny věřit.

Další věci, na základě kterých by jim měli dát lidé stopku, jsou některá současná prohlášení jejich nejvyšších představitelů. Výzva premiéra Sobotky k přijetí eura v ČR, jelikož je prý euro stabilizační prvek, je ukázkou absolutního amatérismu. Vlastní měna je totiž jedním z pilířů ekonomické suverenity země a umožňuje České republice určitou reakci v oblasti makroekonomických změn ve světové ekonomice. K přijetí eura není v tuto chvíli žádný ekonomický důvod, kromě tlaku zahraničních korporací, které zde mají své montovny.

Od dalšího prohlášení předsedy Senátu Milana Štěcha se dokonce někteří sociální demokraté distancovali, na čemž je vidět, že levá neví, co dělá pravá. Pan Štěch by chtěl navýšit odvody živnostníkům na úroveň zaměstnanců, aby bylo více lidí, kteří by mohli pracovat v zahraničních montovnách za mzdy, které připomínají sociální dávky. Tímto by se de facto zrušilo živnostenské podnikání.

Na to všem je vidět, že politika sociální demokracie škodí zájmům českých občanů. Je to politika naprosté regulace a kontroly, kde podnikatelé budou závislí na dotacích. Je to politika falešných slibů, špatného hospodaření a plné závislosti na Evropské unii a nadnárodním řízení České republiky.

Autor: Radek Rozvoral | úterý 20.6.2017 6:57 | karma článku: 34,90 | přečteno: 839x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik