Dvojnásobné znásilnění 14-ti leté dívky africkým imigrantem!

Dvojnásobné znásilnění čtrnáctileté školačky, kterého se dopustil imigrant z africké Eritreje, řeší v těchto dnech soud v německém Bonnu.

Podle německého deníku Kölner Stadt-Anzeiger dívka sedmadvacetiletého imigranta znala asi dva roky a jejich přátelství naneštěstí neskončilo žádným multikulturním obohacením, o němž sní všichni sluníčkáři, ale dvojnásobným znásilněním. K incidentu došlo letos 17. května poblíž vodní nádrže Allner See ležící u městečka Hennef, když si chtěla dívka od svého „staršího kamaráda“ vypůjčit peníze. Eritrejec zde pobýval v uprchlickém táboře a před setkáním popíjel alkohol a kouřil marihuanu.

Pod mostem, kde seděli, se jí v jednu chvíli snažil políbit, ale i přes to, že mu dívka dala najevo, že o takové věci nemá zájem, násilník ve svém úsilí i nadále pokračoval. Nejprve dívku nutil k orálnímu sexu, a když odmítla, hodil jí na zem a přinutil k souloži. Přivolat pomoc se dívce nepodařilo a po znásilnění se pokusila utéci. Při útěku ale uklouzla, čehož násilník využil, udeřil jí pěstí do obličeje a znásilnil podruhé. Dívku poté našli kamarádi, kteří zavolali policii. Ta za tři hodiny násilníka zajistila a na základě důkazů umístila do vazby a teď mu hrozí mnohaleté vězení.

Spousty sluníčkářů namítne, že případy znásilnění páchají i domorodí Němci. V tom mají sice pravdu, ale zcela určitě nejde o ojedinělý případ a sexuální násilí a delikty se sexuálním podtextem se v zemích kam nejčastěji míří afričtí a arabští imigranti neustále narůstají. Jsem si jist, že jich drtivé množství není ani nahlášeno a to z důvodu velkého strachu z imigrantů a poté i z obrovské ostudy mezi svými přáteli a rodinou.

Německo začíná mít obrovský problém, jelikož již více jak 22 procent jeho občanů tvoří imigranti a dramaticky zde roste nárůst imigrantů z islámských zemí. Znamená to, že se zde bude velkou rychlostí šířit a již šíří nenávistná, netolerantní, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie, která je neslučitelná s demokracií a svobodou, což by měli být dva hlavní pilíře západní společnosti. Záměrně píši, měly být, jelikož to podle chování některých multi-kulti politiků vůbec tak nevypadá. Tyto zrádci Evropy jsou zainteresováni do multikulturní přeměny Starého kontinentu, čemuž musíme všemi dostupnými ústavními prostředky zabránit!

Autor: Radek Rozvoral | úterý 8.8.2017 6:57 | karma článku: 42,76 | přečteno: 2957x