Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zde jde o něco jiného co vznikalo více jak sto let a to nástup žen do veřejného politického života, kde v roce 1914 byly maximálně dvě až tři ženy, dnes už je jich ... . Společnost se následně od 50 let feminizovala a ve výchově stále více převládá ženský vliv.

Poukazuji na to že v žádném případě nejsme proti ženám ba naopak.

To má vliv na výchovu mladých generacích, jimž jse snaha vše zajišťovat a dávat jak si pod nos, jsou hodně sluníčkové a žijí v určitém skleníku. Mužský vliv by zde byl trochu tvrdší, mladí by se museli více starat o sebe. Celé to nabylo na rychlosti po roce 2000 a snahou pozitivní diskriminace a zajistit větší vstup žen do politiky.

EU a mnohé státy se dostaly pod výrazný mateřský ženský vliv a zde dochází k civilizačnímu globálnímu střetu, kdy ostatní svět je mužský a to egoistický, diktátoři a nebo půdový totality a náboženství.

Pro většinový mužský globální svět je to vlastně rouhání proti Bohu a projev slabosti.

Ženská logika je mateřská, ochranářská stereotypní, pečující, uzavřená do kruhu. Dříve hrozilo od politických staříků zkostnatění systému, dnes od matron sebezničující stav ochranářství a údržby stavu ... .

Kdo sleduje exodus od počátku tak tam navnímá tyto indicie ... .

Tedy vlastně dochází k vrcholu tohoto stoletého procesu a ke krizi, kde je potřeba se poučit z tohoto procesu a nastalit opětovnou rovnováhu.

1 0
možnosti

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner

1 0
možnosti

Když ona to není p ř e d e v š í m nadrženost. Je to běžná zábava mužů v mnoha muslimských zemích.

1 0
možnosti

Imigrační krize není tím, co by nás dnes mělo nejvíce trápit. Tato krize totiž maskuje krizi daleko zásadnější, která je pro Evropu otázkou života a smrti: krizi hodnot.

Ztratili jsme schopnost rozlišovat mezi dobrem a zlem, vykořeňujeme se z tradičních hodnot a zůstávají jen prázdné slupky bez nějaké hierarchie, takže se ani neshodneme na tom, co je podstatné a co méně.

Ztratili jsme schopnost si rozumět, umět se dorozumět, umět si naslouchat. A konečně jsme ztratili i schopnost demograficky udržet tuto civilizaci.

1 2
možnosti

Teoreticky máte pravdu. Pakticky se to mj. projevuje krizí přistěhovaleckou, resp. neschopností a neochotou se jí bránit.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS