Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Je úplně jedno, kdo bude řídit EU, zda génius či trouba. Vyjde to nastejno. Tento způsob řízení zůstane stejně neefektivní, jako je ten v současnosti.

0 0
možnosti
SB

Máte pravdu v tom, že když je něco postavené na hlavu, tak je jedno, kdo to řídí.

Gorbačov byl inteligenčně někde výrazně jinde než Jakeš, ale oba řídili systém, který byl postaven na hlavu, a tudíž oba nakonec zkrachovali. To, že Gorbačov ve světě sklidil potlesk a Jakeš posměch, byl jen vnější nátěr. Ve skutečnost zkrachovali doopravdy oba.

1 0
možnosti
JH

Vaše genialita je pořád bez hranic.;-O;-O;-O

2 0
možnosti
JV

J41i68r28i 88V53r29a22b21e94c

11. 7. 2016 11:44

At to vede Rozvoral , budeme pak v raji.Rv

1 2
možnosti
SB

Pan Rozvoral nemusí mít ani touhu, ani schopnosti to vést, avšak přesto může říci, že to současné vedení EU dělá špatně.

I takoví lidé, kteří v roce 1948 také netoužili po funkci prezidenta republiky, měli pravdu, jestliže říkali, že Gottwald je zmetek non plus ultra.

2 2
možnosti
ZB

Evropě by měl vládnout Tomio,to je snad každému "rozumnému vlastenci" jasné...;-)

5 1
možnosti
Foto

,,Když ne Juncker, tak Merkelová neboli z bláta do louže!"

Personifikovat ,,viníky", spíše jen domělé vůdce, je přílišné zjednodušení. Zákl. roli hrají kapitál. trhy, boj o suroviny a přístup k nim. Pokud kterýkoli z ,,vůdců" ,,vybočí", bude vyměněn. Ohrozil by, alespoń dosud funkční systém;-)

1 1
možnosti
SB

Tady s vámi nesouhlasím, pane Jiroudku.

Kdyby hrál roli kapitál nebo boj o suroviny, tak bychom tady migrační krizi asi neměli.

Je snad v zájmu kapitálu, aby v Evropě byly miliony lidí, kteří pouze spotřebovávají sociální dávky (tedy hodnoty vytvořené ruku v ruce dělníkem a jeho zaměstnavatelem, tedy majitelem kapitálu) a nic nepřinášejí ani tomu dělníkovi, ani tomu majiteli kapitálu?

3 1
možnosti
MS

Oni ti socani jsou vůbec komici. Zaorálek vyzývá Junckera k rezignaci, Sobotka ho naopak zapřisahá, aby zůstal ve funkci. :-)

4 0
možnosti
PK

P69a49v54e22l 54K63r31á44l

11. 7. 2016 9:11

To je zase snůžka nesmyslů.Máte nějaký důkaz,že je paní Merkelová pod nějakým vlivem?Jestli ne,tak si tuhle ulhanou křivárnu strčte někam.Od SPD a Okamury přímo čpí,komu a čím zájmům slouží a neváhají lhát.Rv

4 12
možnosti
SB

Paní Merkel je buď pod vlivem nějakého svého nadřízeného, o kterém nic nevíme (samozřejmě je nadřízený neoficiální cestou, jako Brežněv byl pro Husáka neoficiální nadřízený, protože oficiálně bylo Československo rovno Sovětskému svazu, ale de facto silný stát je vždy někde jinde než slabý), nebo je pod vlivem svého zcela zcestného uvažování.

Ale to, co se děje v Evropě, musí být buď něčí záměrná snaha Evropu poslat do kopřiv, nebo to musí být výplod nenormálně uvažujícího mozku.

7 4
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik