Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Je jen otázkou, kam se poděly písemnosti a další záznamy onoho Radečka?!!

Jistě nezůstaly doma ve skříni.

1 0
možnosti

:-) Dobře napsáno ! Tohle to musí napadnou každého člověka co má průměrné IQ! Ti co jsou níže Vám budou oponovat.

Už samosebou je napovídající, že se sešla bezpečnostní komise, přede dveřmi čekali snad Šlachta s Ištvánem, komise se "nedohodla" na programu. Výsledek jednání nějaké příští komise má být znám v říjnu, ale právnická rychlokvaška Chovanec to podepsal od 1.7. ! A na dotaz Sobotkovi, proč tohle to dělá, odpoví: Já ministru chovancovi věřím! Ta hrůza z nějakého vyšetřování o které Sobotka neví, musí být hrozná ! Proto ta rychlá, zmatečná a neobhajitelná "reorganizace " ! R^R^R^

4 1
možnosti

:-)......Chovancovi .....

0 0
možnosti
Foto

Reforma, nebyla rychlá a nerozbila ÚOOZ. Pouze došlo ke sloučení dvou útvarů Policie ČR, které si vzájemně lezly do zelí. Protože Šlachta porušoval interní předpisy, třeba tím, že odmítal sdělit na čem jeho útvar pracuje nezadával to do počítače a tak docházelo k tomu, že na dvou stejných věcech dělaly dva útvary Policie ČR. Sloučení útvarů se připravovalo už od roku 2007 a na koncepci dělal i Šlachta. Koncepce měla pracovní název " Jsme jeden tým " Pro nedostatek financí se nikdy nerealizovala. Co dokázal Šlachta jak vedoucí UOOZ ? Velké nic. Pomalu žádná věc nebyla dotažena do konce a pokud ano soud to smetl ze stolu pro nedostatek důkazů. Výsledek byl zničené lidské životy, zničená profesní kariéra. U Policie pracuje mnoho schopnějších lidí s lepšími výsledky, kteří ke své práci nepotřebují media, tiskové konference, zásahovou jednotku, vodění ženy spoutané na medvěda před televizními kamerami, která ve své podstatě neudělala nic. Nechápu proč někteří z něj dělají poloboha, jakoby na něm stála celá Policie ČR. V jiním státě by takový vedoucí si balil kufry. Jediný komu tomu opravdu to vadí je Babiš ? Proč asi ?

3 8
možnosti
Foto

K70a76r41e86l 19C25a19c41h

18. 7. 2016 12:27

Nagyová nebyla spoutaná na medvěda -to vypadá úplně jinak. No a že jsou ona i bývalý premiér nevinní, protože to soud smetl pro nedostatek důkazů a tak jsou neprávem zničeni lidsky a kariérně a to kvůli Šlachtovi? To snad nemyslíte vážně. Clinton byl vyšetřován senátem jen kvůli tomu, že měl orální sex se stážistkou a málem ho to stálo post presidenta. A to se mu Lewinská nepletla do rozhodování o státních záležitostech a nedostávala ze státních peněz odměny větší než plat a úplatky (pardon dárečky) od žadatelů o setkání s presidentem. To čeho se svou sexuální slabostí dopustil bývalý premiér, samo o sobě na pád jeho vlády stačí. Svůj pád si zavinil Nečas sám. Za to žádný Šlachta nemůže. Že v celé záležitosti naše soudy nevidí nic trestného spíše svědčí o tom, že soudní systém je nastaven tak, že má dopadat jen na spodinu a elit se nesmí dotknout. A když ano, tak jen těch, kteří se stali pro ostatní elity nepohodlnými (Rath).

5 3
možnosti

Šlápnuto na více kuřích ok ! A ta šlápota stále tlačí.... Ale výská se v koutku, aby nebyl slyšet křik. Tak to je Česko !! Věřme - nevěřme různým vyšetřovacím komisím... Dr. Blažek a ti ostatní včetně svědectví musí jít veřejně s prohlášeními, jinak je to nevěrohodné !

5 0
možnosti
Foto

Otázka je nepochybně správně a důvodně položená.

Leč Slávek na ní neodpoví, neboť tak ubohá je u nás politická kultura.

10 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik