Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Polický, těch 13 procent nezvěstných patrně opravdu nepřijelo kvůli dávkám. Je ovšem docela možné, ba pravděpodobné, že přijeli kvůli džihádu. Dávky nepotřebují, v pohodě vyžijí z dávek svých souvěrců, jimž víra velí dávat zakát, tedy almužnu či daň, určenou bojovníkům za věc Alláha a Machometa.

11 1
možnosti
Foto

Píete nesmysly-většina z nich je nezvěstných prostě proto, že přes Německo jen prošli dále, případně se zaregistrovali vícekrát.

1 12
možnosti

D86a20d76a93k 83P76e57t95r

28. 7. 2016 9:48

Ne idetifikace, ale Německo selhalo.

11 1
možnosti
Foto

Přesně. A to zásluhou FM, což není frekvenčně modulované radio, ale Frau Merkel.

Vůbec nepochopím, co ji to mohlo napadnout a asi pouze a jen Němci, zvyklí bezvýhradně poslouchat, jsou schopni jí to trpět.

14 1
možnosti
Foto

přesně za tyto problémy mohou politici vašeho typu, kerým ten chaos vyhovuje-nahání jim politické body.

Ano je velký problém špatná identifikace příchozích. nefunguje celoevropská databáze a žádost o azyl tak může být podána vícekrát.Zdaleka to ale neznamená, že všichni "ztracení" jsou v německu. Ostatně to odporuje těm vašim tezím jak jdou kvůli dávkám-ti neevidovaní žádné nedostanou.

Řešením je jednotná azylová politika EU, která odstraní ten chaos. Tu podporují opravdoví státníci jako paní Merkelová a které se politici jako vy brání.

3 27
možnosti
Foto

Problémem není, pane Polický, žádná identifikace, ale ti falešní uprchlíci sami o sobě.

19 2
možnosti

J44. 46G26r24o37h

28. 7. 2016 9:24

Máte ode mě velkou karmu, s tou ostrahou hranic se opravdu nic nedělá,vláda má dost času,přitom některá technická opatření může realizovat již dnes.

11 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik