Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zavřít peňezovody z rozpočtu pro tyto neziskovky. Zamezit pro ně přijímání darů ze zahraničí.

A přestat platit hromady zbytečných studentů na pochybných fakultách sociálních věd - jejich jediným možným uplatnění je poté místo v neziskovce kde jsou doživotní čerpači peněz.

3 0
možnosti

Nebyl bych tak kategorický, co se týče motivace Šimona P. Nevíme, zda to dělá za peníze nebo z blbosti.

0 0
možnosti

Paní pod značkou "blíženci" má s islámem v ČR osobní zkušenost, já ne a většina lidí z mého okolí je na tom stejně. Pokud by však ten poměr byl obrácený a většina z nás by měla již podobnou zkušenost jako ta paní, potom bychom už byly ve válce a takhle akademicky o problémech s muslimy nediskutovali. To je totiž jediný možný výsledek islamizace společnosti. Zákon života a smrti, tak jak to v přírodě chodí od nepaměti.

1 0
možnosti

Napsal to sice okamurovec (s nimiž já zcela nesouladím), ale v podstatě vystihnul podstatu problému. Kéž by se důsledného antiislamismu chopila v pravdě důsledná a volitelná pravicová strana...

18 1
možnosti

No, Polický, tu vaší neomarxisistickou sluníčkářskou straničku (TOP 09), která se tváří rádobypravicově jsem v žádném případě neměl na mysli. Za negativní doporučení děkuji...

16 1
možnosti

Je jistě normální, že většina výdajů jde na platy zaměstnanců, ale kontrola, kolik toho vykonají je přinejmenším sporná.

Nejlépe charakterizující ty "umírněné" muslimy je citace příspěvku čtenářky pod značkou "blíženci". Takto lze popsat i ty nejlépe integrované Turky (se kterými se "vítači" vychloubají), kteří v neděli demonstrovali v Německu na podporu Erdogana. Je to ta pověstná II. a III. generace - popsal jsem ji dnes na Parlamentních listech, když zde nemohu.

Charakteristický je také komentář včera na ČT, kdy odpůrci slavičů Erdogana jsou jednoznačně pravicoví extrémisti; jinou nálepku pro odpůrce islamizace ČT nemá!

27 2
možnosti

Raději bych si ruku utrhnul, než bych dal byť jedinou korunu do nějaké "lidskoprávní, humanitární" neziskovky...

29 1
možnosti

Rétorika a myšlení odpovídající úrovni průměrného, přitroublého a ambiciozního člena NSDAP. Vlastně i ten název máte podobný - SPD, vy a vaši soukmenovci.

11 33
možnosti

Však až tady přistěhovalci budou zavádět své (ne)pořádky, tak to poznáte.

Klidně nyní označujte lidi, kteří píší pravdu, za osoby na úrovni NSDAP. Vaši potomci poznají, zda autor byl na úrovni NSDAP, či zda Vy jste byl naivní jako pubertální dívenka z románů červené knihovny.

28 2
možnosti

Člověče, já se divím, že jste to takhle schytal. Sice jste to schytal zaslouženě, ale tady jsem čekal něco trošku jiného. Po přečtení diskuze mám trošku lepší náladu - ještě to s námi není úplně špatné.

4 4
možnosti

Už jsem jednou o tom psal,copak se člověk,který byl vychován úplně v jiných podmínkách může začlenit a ztotožnit s úplně jiným,tisíc let vytvářeným životem,kulturou,náboženstvím a pod.,které jsou zapracovány do určitých pravidel a zákonů?To se přeci nikdy nepovede.Pokud je napsáno,že ve V.Britanii(Francie a Německo na tom možná nejsou lépe) se každý osmý Brit narodil mimo území Británie,tak to chápu jako počínající likvidaci bridského národa.Ono totiž těmto se již narodil potomek ve V.B. a už je to jedna čtvrtina.

11 1
možnosti

Jen tak prostě lidsky- nemrzí vás, že s tou svojí pofiderní partičkou oslovujete jenom blbce?

10 19
možnosti
Foto

(NE)vážená paní, kdo Vám dal právo některé lidi nazývat blbci? Když má někdo jiný názor než Vy, tak má jiný názor. To neznamená, že jedině ten Váš názor je ten správný. Pokud si ale myslíte, že jedině Vy jste ta nejchytřejší a nejmoudřejší, tak ty podle Vás blbce přesvědčte o svém názoru a bude po blbcích. Já osobně bych si nikdy nedovolil někoho kdo má jiný názor urážet. Prosím, zamyslete se nad sebou.

9 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik