Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a24k64u71b 39M14a75c72h

12. 8. 2016 8:10

Jak říkal pan Werich: " Ono je to všelijak " a na forbíně vysvětloval panu Horníčkovi že:" Již Waldštejn chtěl vytvořit Spojenou Evropu a nebyl do blbý nápad. Proto ho v Chebu zavraždili, za blbý nápady se nezabíjí. Ale s tím bruselským, obrovským, byrokratickým a šíleně drahým molochem, navíc s armádou přeplacených, pod vysokou penzí stojících a imunitou chráněných tajtrlíků,nějaká změna nepůjde. Tohle hliněné monstrum není schopné jakékoliv reformace.Musí se rozpadnout a čím dřív tím líp. Třeba pak chytří ekonomové vymyslí něco rozumnějšího a nezatíženého politickou korektností. A každý z nás má možnost ve volbách vyjádřit všem politickým eu- vlezdoprdelkům svůj názor. Asi budeme mít o něco víc tmavých veverek, nutrií, mývalů, ale bude znovu i pomazánkové máslo.

0 0
možnosti

A co tak k tomu "sjednoceni výše dávek" sjednotit take platy, duchody a vsechno ostatni ?!? Pokud se to udela jen pro nelegaly, tak se polovina naroda octne pod hranici zivotni urovne (a nekteri hodne) techto nelegalu.

0 0
možnosti
Foto

Kritik prezidenta Zemana .. to je nějaká povahová vlastnost, nebo rys nebo co? ;-D

Zeman si kritiku zaslouží a potřebuje jí jako prase drbání - čert ví proč. Možná ... ale když vy jste tak pěkně vymydlenej, skoro jako on na tom svatým obrázku;-D;-D;-D

8 7
možnosti

Jeden komisař řekl něco do diskuze. Něco, co na 99% nemá šanci projít. A Vy hned utíkáte z EU a strašíte.

5 8
možnosti

Vy toho komisaře asi máte za úplného blba. Proč jinak byste si mohl myslet, že jeho návrh nemá šanci projít až tak vysokým procentem. Řekl to proto, e, nepochybně, zná svůj potenciál a důvěřuje si. Možná, že se to od něj dokonce i očekává. Nebo snad očekáváte, že inteligenční kvocient jeho okolí se od toho jeho až tolik liší? V EK přece prošly už větší hovadiny. Dokonce mnohem. Větší.

7 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik