Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dočetl jsem to po "...všem pro smích"

Výborná charakteristika Vaší literární tvorby.R^

2 6
možnosti

Blahopřeji všem, kdo považují tvorbu pana autora za "pro smích" k tomu, že jejich názor sdílí i pan Matuška, tedy člověk kdysi pravomocně odsouzený za trestný čin podvodu.

4 1
možnosti

Jsou tri moznosti pusobici na pocinani Nemcu. Znami pozemstani, neznami mimozemstani, zanedbana dochazka k 'psychoanalytikovi.' Pro vas nezapadajiciho do zadne z techto 'skatulek' karma.

1 0
možnosti

Německá vláda Angely Merkelové už je v takovém srabu, že je všem pro smích.Noo hlavne Rozvoralovi .

Podlle me skace Evropa jak ona chce.Je to holt rozvorany

1 3
možnosti

To, že někdo skáče, jak chce ten druhý, ještě neznamená, že ten režisér není v rozkladu.

Loutkové vlády na územích obsazených Adolfem též tancovaly, jak Berlín pískal, a to i v době, kdy Sovětská armáda postupovala patnáct kilometrů denně. Američané nezadržitelně postupovali v Itálii od jihu k severu a nebe nad Německem bylo hřištěm pro britské bombardovací letectvo.

5 0
možnosti

Že Turecko nemá, co se týče IS, moc čisté svědomí, to už dávno ví kdejaká "stará Blažková". To se nemusí Němci nijak žinýrovat a před svými občany tajit. Už v době, kdy tam AM jezdila nabízet Erdoganovi prachy za uprchlíky, nad tím kroutil hlavou kdejaký jouda.

Buď jsou úplně v té jejich vládě "na hlavu" nebo je za tím něco víc, ale těch konspiračních teorií je až moc. No, hlavně by si naši hlavouni měli všimnout, jaký "hokej" v tom AM má a na píšťalku německého krysaře radši moc neslyšet.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS