Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby se kdysi dávno Praotec Čech zastavil o něco níže a Česká republika dnes sídlila někde vedle Itálie, Francie a nebo Španělska na břehu moře, měli bychom zde už dávno nejen celou tu naprosto dokonale promíchanou multikulturní společnost, ale také všechny současné Plaváčky - a pan kníže K. S. by byl navýsost konečně spokojen,,,8-o

1 0
možnosti

Když se nad tím tak zamyslím, tak asi u nás neexistuje politik, který by byl vůči Čechům tak kritický. Vlastně ani moc nechápu proč kandidoval na prezidenta. (...a proč já, trouba, ho volil :-))

Obdobně kritický je akorát Halík, ale ten aspoň logicky uznal, že pokud považuje Čechy za hlupáky, tak jim těžko může dělat prezidenta ...

4 0
možnosti

Je pozoruhodné, jak pan Schwarzenberg objevil něco, co byčlověka ani nenapadlo, ale když se nad tím zamyslí, musí mu dát za pravdu.

Například jak národy, které mají moře hodně, jsouobdivuhodně tolerantní vůči jiným.

Například Němci mají Severní moře, mají Balt, kteréhodokonce měli ještě více než nyní, protože jim patřilo i Východní Prusko, apodívejme se do jejich historie! Zejména ta historie před zhruba osmdesáti letyje názorným příkladem skutečné lásky vůči jiným etnikům a národům.

Ve stejné době Japonsko, které je dokonce ostrovním státem,přímo oplývalo tolerancí vůči Korejcům, Číňanům, Filipíncům, Indonésanům,Holanďanům, Britům a Američanům. A jak šlechetně se chovali Japonci vůči válečnýmzajatcům (což ostatně platí i pro ty zmíněné Němce)!

A Rusové rovněž. Mají moře na západě (Balt u Petrohradu), najihu (Černé moře), na východě (Tichý oceán) i na severu (Severní ledový oceán)a na jejich národnostní skromnosti je to hned znát!

Takže skutečně musí nějaká souvislost mezi mořským pobřežíma národnostní tolerancí obyvatel příslušného státu být.

12 0
možnosti

Zajímavá úvaha.Když se nad vaším příspěvkem zamyslím,tak už chápu toleranci Turků.

1 0
možnosti

Stejne jak je velice smutny pohled na podobu EU je i na projevy mozkove cinnosti nasi 'aristokraticke ikony'. Deda Zeman neni buhvico, ale jak rikali nekteri nasi dedove " toto by nerekl, kdyby mu hubu rozbil'.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS