Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem Jurečkovi vděčný za to, jak se mu povedlo udělat z Babiše dokonalého troubu. Před časem totiž sám přišel s návrhem této daňové úlevy, po několika měsících je však ostře proti.

Ví vůbec tento oligarcha co vlastně chce?

0 0
možnosti

Je to srandovní, jak se tady do lidofců kdekdo naváží a přitom je to strana, co nemění svoje názory podle průzkumů, nevznikla rok před volbami a má zadaleka nejméně skandálů. Kalousek od lidovců odešel, protože lidovecké penězovody mu byly příliš málo výkonné a příliš hlídané a nedalo se z nich tolik pumpovat

0 1
možnosti

Napadlo Vás, jak je možné, že stále máme 15% DPH na potraviny? DPH bylo předchozími vládami zvýšeno ze dvou důvodů:

a/ O 4 % k pokrytí nákladů druhého pilíře důch. pojištění. Poté, co byl nesmírnou hloupostí současné garnitury 2. pilíř zrušen, tento důvod odpadl. Kde je tedy oněch cca 40 mld. Kč ročně, zbytečně kradených z naší kapsy?

b/ O 1 % (obě sazby) k pokrytí výpadku příjmů v době krize. Krize dávno pominula. Kde je oněch cca 15÷ 20 mld. (z obou sazeb)??? (Odpovím: Díky této krádeži se pan Sobotka a paní Marxová naparují, že zvýšili mzdy a důchody /těm, kterým ty peníze kradou z kapes/ a pan Němeček teatrálně poskakuje radostí z přídavku lékařům /opět převážně z peněz z jejich kapes vytažených/.)

Mimochodem: Koalice podle zrušila zákon, podle kterého měly být zvýšené sazby dávno sníženy (pravda - na jednotnou 17.5 %, ale sníženy, tedy peníze nám ponechány).

Takže teď, slavnostně a s mnoha kecy udělají (pouze částečně) to, co už nejméně v letošním roce mělo v plné míře platit (buď 17,5 %, nebo 20 + 10 %). Důvody vyšších sazeb dávno pominuly.

6 0
možnosti

Mimochodem: Pokud by byla dávno snížena DPH na potraviny, důchodce, který by za ně utratil pouze 2.800 Kč měsíčně, by ušetřil cca 130 Kč. Protože zákonná valorizace by činila (při růstu mezd kolem 4 %) nejméně 170 Kč, nebylo by třeba žádných navýšení důchodů ad hoc. Jenže čímpak by se potom sociální demokacie holedbala, že.

3 0
možnosti

Jistě, lidovci jsou trapní populisti - zoufalci, včetně jmenovaných členů vedení. Jenže, kdo z téhle koalice není?

4 1
možnosti

Jsou samozřejmě všichni, ale řekl bych, že lidovci jsou přece jen ještě o jeden level výše. :-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik