Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jak Vám odpověděli?

0 0
možnosti
PN

Oni je přece nechtějí integrovat. Oni chtějí, aby jejich integrace trvala ideálně věčně, byla co nejdražší a nikdy se nedejbože nepodařila. I zde jde o prachy až na prvním místě.

4 0
možnosti
ES

Celý lidskoprávní koncept je nesmysl. Každému právu (s výjimkou práva na život) musí odpovídat povinnost. Politicky korektní stát ustupující nárokům různých obskurních skupin není schopen zajistit základní funkce státu, čímž se stát pro občany fakticky stává zbytečným.

9 0
možnosti
JR

J38a20n 14R91á72ž

20. 10. 2016 16:26

Jediným právem menšiny, je mít stejná práva, jako má majorita. Jakákoliv jiná práva přiznaná minoritě, jen znamenají zmenšení práv majority.

Příklad: Pozitivní diskriminace v přístupu k bydlení nebo vzdělání.

7 0
možnosti
JR

J97a35n 23R29á57ž

20. 10. 2016 13:42

" ... měli na to čtvrt století, aby integrovali Romy" - to je nesmysl.

Za a) nikdo nikdy menšinu za celou historii lidstva do většiny neintegroval jinak než násilím; integrovat se musí menšina sama; když to někteří její příslušníci nedokáží, obvykle jsou většinou vypuzeni

b) Cikáni, nejenom Romové, se o integraci nikdy nesnažili a to jsou ve Střední Evropě už cca 700let. Proto tvoří nejproblematičtější menšinu, která kdy v historii migrovala Evropou

Komunisté se snažili integrovat Cikány tak, že na ně uplatnili pracovní povinnost a rodinám, které sabotovaly vzdělání svých dětí, děti odebrali. Jakmile jim dala společnost svobodu o sobě rozhodovat, ihned se vrátili k životu, který mají v genech. K parazitování na výsledcích práce majority. (Čest menšině, která pochopila, že příživnický život není správný) No ak když jim k tomu různí "dobroserové vsugerovali, že je povinností majority se o ně postarat, dílo zkázy tohoto etnika bylo dokončeno. S novodobými arabsko africkými kočovníky to nemůže dopadnout jinak!

13 0
možnosti
IS

Ano, Romové se o integraci příliš nesnaží. Budou se více snažit muslimové? Jakou k tomu budou mít motivaci? Vyšší než Romové? Muslimy nikdo násilím integrovat jistě nebude. Znamená to, že jsou ve valné většině neintegrovatelní? Pokládají si zastánci integrace muslimů tyto otázky nebo to mají na praku, protože mnohé z nich "integrování" dobře živí, případně jsou intelektuálně nesmělí a nemají o existenci důležitých otázek ani ponětí, nemluvě o existenci odpovědí?

6 0
možnosti
AK

Nevím s pomocí jakých programů lze sociálně integrovat ty, které musíme napřed naučit česky.

A proč jsme účinnost těchto programů neprokázali na těch, které česky nebylo třeba učit.

Opakem sociální integrace je sociální exkluze.

Jejím dnem je bezdomovectví.

Ukazuje se, že je u nás asi 70 000 bezdomovců.

A ani těm nedokážeme pomoci, protože nám chybí nabídka zaměstnání, která by byla pro ně vhodná a nabídka sociálního bydlení, na které by i s nízkými příjmy dosáhli.

Velké zkušenosti s imigranty má Francie.

Myslím si, že pokud budeme ve vztahu k imigrantům postupovat stejně vstřícně jako Francie, čekají nás i jejich problémy.

Nejsem tak neskromný abych si myslel, že Češi přijdou na něco, co zůstalo Francouzům po desetiletí skryto..

12 0
možnosti
OK

Není možné integrovat takové masy lidí pochybného původu, ale obecně lidi z muslimských zemí integrovat lze, jak dokazují bývalé koloniální mocnosti, v nichž se integrovala spousta obyvatel původních kolonií.

1 6
možnosti
MD

Muslimove stejne jako cikani/romove nam na integraci 'kaslou'. Chteji zustat sami sebou a od toho uhnou jen kdyz nezbytne musi. Jen na nejnutnejsi dobu.

Takze k integraci je vlastne urcena 'MEKKA' majoritni spolecnost.

8 0
možnosti
OJ

Oni ve skutečnosti imigranty integrovat nechtějí... Budou pak chtít integrovat nás, ... nebo ty z nás co zbydou..

5 0
možnosti

Nadpis je falešnou a prázdnou otázečkou.

Právě proto, že máme několikasetletou zkušenost s integrací Indoevropanů, víme, co můžeme očekávat. A co bezesporu nastane s těmi větry z brusele.

1 0
možnosti
MD

Integrovat je hloupy vyraz pouzity hloupym clovekem. Clovek si musi najit ve spolecnosti lidi sve misto typu ja vam-vy mne. Jsme spolecnost smeny hodnot. A mista tu jsou. Kdo to nedokaze nema narok na to v ni zit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik