Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to frustrující budovat stranu, který luxuje hlasy od blbečků?

1 0
možnosti
Foto

Ono to není ani tak o vyznamenání ale o směřování naší země.

Podlézání Číně a vydírání je ten problém, ne neudělení vyznamenání.

Když píšete o tom Calais tak ti co v té džungli žádné dávky nepobírali, přestože by na ně někteří měli nárok pokud by žádali o azyl (Iráčané, Syřané, Eritrejci, někteří Afghánci...)-tedy tvrzení, že přijeli využívat štědrý socialní systém je tak trochu mimo.

0 6
možnosti

Nepobírají, to dá rozum, zatím ne, protože když jsou v Calais, tak jsou ve Francii, ale oni nechtějí zůstat ve Francii, oni si vysnili Anglii, přece. Kdyby zažádali o azyl ve Francii, tak vysněná Anglie jim zmizí v mlze, a bez registrace nejsou žádné dávky, že? To je jen jejich problém, co si ve svých hlavách poskládají, jeden z migrantů ze Súdánu, co byl v Calais, a snil o Anglii, byl registrovaný v Itálii. Takže chtějí využívat štědrý systém, ale až ten anglický.

3 1
možnosti

Jednou se budou dávat metály za boj proti pomateným vítačům!! Jen doufám, že to nebude jak z jednoho válečného filmu, kde po úspěšném odražení nepřítele nebylo většinou komu medaile za statečnost předat...:-/

5 0
možnosti
Foto

Problémy kolem udělování metálů jsou ideální příležitostí k tomu, jak od od imigrantů odvést pozornost.

4 0
možnosti

A vy nebýt imigrantů nemáte o čem psát.;-D

2 6
možnosti
Foto

V Africe lidi umírají hlady a vy vnucujete uprchlíky v nějakých cizích zemích.

1 0
možnosti

A my jsme umírali na mory, války a hlad. Už jsme tím vytřídění od středověku, no a když chce ebola v Africe udělat totéž, tak tam raději pošleme doktory, aby tomu zabránili. Každý zachráněný Afričan je potencionální migrant.

2 0
možnosti

Protože, ono to důležité je a má to spojitost i s vaším tématem. Protože, přesně politici a úředníci s postupy a myšlením Zemana celému Vámi popisovanému problému výrazně pomohli svojí přezíravostí, bohorovností a neschopností sebereflexe. A dokud budou takoví v čele, tak se ani s Vaším tématem nepohne.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS