Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J78a92k96u65b 25M47a78c45h

1. 11. 2016 8:27

Tak nějak jste to s pachem ropy a zaprodáním nějak přehnal. Je Vám určitě jasné, že když nebudeme patřit k tomu, jak říkáte zapáchajícímu a proradnému Západu vodkou vonící Východ nás opět půjde, jako už dvakrát v naší krátké historii ochránit. S touto ochranou máme své zkušenosti -jednotka dočasnosti byl jeden furt. Možnost do všeho žvanit a kritizovat a plivat na vlastní blahobyt, to jsou vymoženosti demokracie a jejího zrůdného dítěte politické korektnosti, neomarxismu. A k tomu ještě přidat ten diktátorský východní? Tenhle nesmysl mohou chtít jen naši rudí komisaři. No a nějaký most mezi tím je také nesmysl, ale to víte i Vy.

3 0
možnosti
JR

J42a75r32a 66R73a31n14k

1. 11. 2016 3:13

Jak se Vam libi odezva v mediich?

Czech president denies scrapping Holocaust survivor medal | Reuters

http://www.reuters.com/article/us-czech-president-medal-idUSKCN12L286

http://www.japantimes.co.jp/.../czech-president-accused-denying-medal-holocaust-survivor-m...

Oct 22, 2016 - Czech President Milos Zeman has decided against awarding a state medal ... Asked if he was given an ultimatum not to meet the Dalai Lama in ...

How a Meeting with the Dalai Lama Lost This Holocaust Survivor a ...

foreignpolicy.com/.../how-a-meeting-with-the-dalai-lama-lost-this-holocaust-survivor...

1 0
možnosti
FB

No, slovy víceprezidenta Ovčáčka, evidentně se nám zahraniční média fašizují... :D

0 0
možnosti
JR

J97a43r25a 10R27a76n35k

1. 11. 2016 3:11

Spravne, hura na vychod:-)

1 0
možnosti
Foto

"Stále se totiž nemohou smířit s tím, že máme prezidenta, který byl jako první zvolen přímou volbou, tedy přímo občany této země"

To snad znamená, že tento prezident může lhát, být vulgární, pohrdat soudy .... ???

7 1
možnosti
VH

Nejsem samozvaná elita. Jsem jen obyčejný občánek, dávno již penzista. A naprosto se nemohu smířit s osobou našeho prezidenta. Nemám povinnost, při jeho hodnocení brát ohled na výsledek volby. Je to totiž m o j e hodnocení (stejně, jako je osobní záležitostí jeho hodnocení každým člověkem na této Zemi, včetně těch, které nálepkujete slovem "elity").

Nemohu kladně hodnotit osobnostní a morální rysy člověka, stojícího za akcí Olovo, pomstychtivou snahou odstavit po volbách Sobotku. Nemohu uznávat člověka, který svojí neschopností uznat chybu vyvolat hloupou kauzu Peroutka (a stále ji živí), člověka, který jmenoval ministra (a můžeme se ptát proč), který nesplnil nepřekročitelnou zákonnou podmínku (jak nás sám prezident informoval). Nemohu uznávat člověka, který ve své pomstychtivé prťavosti nepovýší generály (neb mají smůlu, že si jejich rezortní ministr dovolil nesouhlasit s Nevyšším). Proč bych měl souhlasit s faktem, že pán Hradu neodvolá svého mluvčího, který vytrvale, systematicky lže (a samozřejmě byl jmenován jen proto, aby lži vypouštěl za svého chlebodárce). Mám si vážit člověka, který mluví o demokracii, ale všechny své oponenta nazve (v nejlepším případě) blbečky či osoby patřící na psychiatrii? Ne, pane Rozvorale, to není problém lidí, kteří veřejně vystoupili (a které vy se domníváte tupiti oním "elita"). To je problém každého slušného člověka. Každého, kdo ještě nezapomněl, co je slušné chování, jaký význam má pravda a co je respekt k druhým. Ne, pane Rozvorale, to jen někteří politici, novináči či blogeři mají plnou hubu demokracie, ač netuší, co to je (demokratické volby jsou totiž jen jejím nepatrným fragmentem).

16 1
možnosti
JB

J63a24n 50B43u92r87d20a

31. 10. 2016 10:45

Sancta Maria, mater dei...

Kde elity (ať už je to kdokoli) označují neelity (ať už je to kdokoli) za plebs?

A po sté - demokracie není držet hubu a krok. Respektovat cizí rozhodnutí neznamená, že nebudu říkat, že je to naprostá volovina. A po sté - most mezi západem a východem tu už byl několikrát. A vždycky to skončilo katastrofou.

5 0
možnosti
JZ

J25a17n 97Z24i67e63g42l32e96r

31. 10. 2016 10:13

Já ovšem spíše čekám, kdy nám Radek Rozvoral, jako středočeská jednička kandidátky SPD - SPO, vysvětlí krach tohoto uskupení v krajských volbách. Voliči je jaksi vypráskali a tento blok se nedostal ani do krajského zastupitelstva. Zajímalo by mě tedy hlavně jeho zhodnocení demokratické vůle středočeských voličů. Jedno je však jisté, lidé pana Rozvorala a spol. jaksi neberou. ;-D

12 2
možnosti

Vážený pane Zieglere, proč odkláníte diskusi ad personam?

K Věci samé nemáte nic?

4 4
možnosti
FB

Dojemné také je, jak tihle bojovníci proti elitě citují samolibého elitáře a usvědčeného plagiátora Robejška, který je učebnicí argumentačních faulů a ztělesněním toho, čemu se obvykle říká pokrytectví :)

10 0
možnosti
VS

Samozvaný Radek Rozvoral, nám chce říci, že když je někdo demokraticky zvolený, tak se, i přes své sliby, lži, opilectví, nesmí kritizovat. Asi neví co je to demokracie, a chce nám hlásat něco o přímé demokracii. To že byli demokraticky zvolený hlásal i Hitler a Stalin - tam se jednalo přímo o přímou všelidovou demokracii.;-DRv

11 3
možnosti

Čím je, prosím, pan Rozvoral samozvaný? - chcete snad tím vyjádřit, že je více samozvaný než Vy, protože píše blog a Vy jenom diskutujete?

4 3
možnosti
Foto

Samozvané české elity mají plnou hubu demokracie, která se jim ale zajídá!;-)

Elita a elity nevznikají tím, že se za ní prohlašují. Ovšem cítit se jejím členem může být až povznášející;-DJsou, stejně jako ti, co jim tleskají, velice, velice snadno rozpoznatelní;-)

4 6
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik