Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Já si myslím, že má pan Halík pravdu. Bral bych to, pokud by Trump splnil vše co slíbil, ale realita je taková, že nejdřív si udělal rozbor čím zaboduje u "nevzdělanců" to začal hlásat a dali mu hlasy. Otázka je, jak dalece mohou slibovat politici nesplnitelné??? To je hlavní problém.

0 0
možnosti
JM

J14a36k18u90b 47M92a32c15h

23. 11. 2016 8:08

Pane Zelený, je dosti urážlivé nazývat voliče nevzdělanci, a to jen proto, že se neztotožňují s něčím názorem. Samozřejmě bude mít pan Trump problém, stojí totiž proti němu v jednom šiku rakovina zvaná politická korektnost a neomarxismus. A těm půjde o dobře zahřátá křesla. K této sortě se plně hlásí pan Halík. Páchají ale tolik škod na naší civilizaci a světové kultuře,že je nejvyšší čas se proti nim postavit. Doufám, že pan Trump je počátek. A pan Halík?

Mluví o nevzdělancích,ale nevidí si ani na špičku nosu.

0 0
možnosti
PN

P41e58t53r 17N75e56d22o69m46a

22. 11. 2016 2:00

S tím vděláním p.Halíka, to také naní tak horké. Dle životopisu ja jeho webu halik.cz v letech 1966-71 vystudoval sociologii a filosofii na FF UK. No v těchto letech se to rovnalo studiu marx-leninismu. Na podzim 1968 absolvoval trimestr sociologie a filozofie náboženství na University of Wales v Bangoru (dnes Bangor University) ve Velké Britanii. Nic blizsiho neuvadi a prekryva se studiem na UK. Tezko rict o co slo. Nejaky korespondencni kurz? Nebo doletaval na prednasky letadlem? V roce 1984 atestoval z klinické psychologie. Na zakladě čeho, to neuvádí. Po roce 1989 studoval teologii postgraduálně (se zaměřením na religionistiku) na Papežské Lateránské univerzitě v Římě, kde v r. 1992 získal akademickou hodnost Th.Lic. Takze za tri roky distancniho studia ziskal akademickou hodnost Th.Lic. Doletaval studovat do RIma v letech 1989 az 1992. Asi ne, takze to bude neco na zpusob plzenskych doktoru prav. Na podzim 1992 se habilitoval pro obor sociologie na FSV UK v Praze....znam par docentu, ti tohoto titulu dosahli po 20ti letech prace. At si kazdy udela obrazek sam o "vzelanci" p.Halikovi.

1 0
možnosti
JD

J84a28n 44D63ě57t98á74k

21. 11. 2016 19:18

Veškeré Halíkovo "vzdělání" je kopec zbytných keců, ten nemá absolutně žádné právo hodnotit nikoho.

2 0
možnosti
Foto

Moje kamaradka rikavala "Vzdelani pred blbosti nechrani" a diky paterovi Halikovi se tento nazor stava teoremem ;-).

5 0
možnosti
IM

I44v40a30n 21M47i44n92á12ř

20. 11. 2016 3:02

Díky autorovi za článek ! Jen bych ještě dodal, že Halík, šokovaný z volby Trumpa je celkem pochopitelná skutečnost. Mnohem horší však je, že se tohoto "šoku" dosud zjevně nezbavila - levičácká ČT, podporována koncesionářskými poplatky celé společnosti !!

12 0
možnosti
PK

P86a78v79e38l 70K39o32v31á13ř

21. 11. 2016 12:05

"Levičácká" ČT ?

0 0
možnosti
VS

Právě kvůli takovým lidem jako je pan Halík toho začínají mít voliči dost a volí kohokoliv jiného, než ty co hlásají, že jen oni mají pravdu, ostatní jsou hloupí a nevzdělaní a mají jen "držet hubu a krok".

9 0
možnosti
IK

Nemluvě o tom, že Donald Trump se na svých předvolebních mítinzích opakovaně vyjadřoval v tom smyslu, že má rád lidi vzdělané i nevzdělané, muže i ženy atd.

Že má rád nevzdělané lidi (a tudíž ten, kdo ho volí je patrně nevzdělaný primitiv) z toho udělala média - jak je jech dobrým zvykem, vytrhla z kontextu část prohlášení, aby jím mohla podpořit své tvrzení nebo vyvolat určitý dojem.

16 0
možnosti
KV

Přeju panu Halíkovi aby byl v šoku do smrti smrťoucí. Zřejmě by to bylo jenom prospěšné a dal by pokoj.

12 0
možnosti
OH

Ještě si mohl Halík poplakat že ho Soros nepozval na poradu proti Trumpovských kyselých xichtů. Sedl by tam jak zadel na hrnec.

4 0
možnosti
MN

i znamy bloger a ozdoba Prazskeho Majdanu pan Tomasz Peszynski z toho je spatny, dokonce tak moc, ze prohlasil, ze s Amerikou skoncil ;-D Jsem velmi pobaven kdyz slysim ty narky .. trochu to pripomina dobu, kdy nastoupil na misto nejvyssi v SSSR, Gorbi a uvolnil sve socialisticke satelity ... to zdeseni .. soudruzi a co ted budeme delat? .... je si to velmi podobne treba jako par studentu a jejich rozhovor vcera ... ty vole ten kreten z hradu tam neprijde, tak co tam budeme delat? .... Inu nekteri jsou si velice podobni ... je pekne, ze se na Vaclavskem namesti v primem prenosu rikaji slova, ktera v podobnem duchu prohlasuje prezident ... jdete k volbam .... Ano jit k volbam a nepripustit, aby lidi jako treba prevleknuty Pithart z rude na tu demokratickou, dal v nasi zemi meli slovo, ne zakazovat .. staci ze nekteri lide uz nemaji pristup do verejnopravni CT, ale proste na ne zapomenout - ona se tam totiz sesla parta, ktera si udelala z danovych poplatniku dojne kravy a z politiky vynosny byznys .. to se potom neni co divit, ze se onehda z postu ministra nechtelo panu Kocabovi...

11 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik