Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen ať kandiduje. Voliči alespoň nebudou zbytečně mateni jiným kandidátem CDU. Když prohraje, snad se něco málo změní (v německé politické realitě není úplně jisté zda k lepšímu), když vyhraje, všechno se v Evropě/EU urychlí.

0 0
možnosti

Jsem rád, že Merkelová bude kandidovat. A doufám, že bude kancléřkou i další období. Je to jeden z mála schopných, zodpovědných a rozumných státníků této doby. Být Němec, s volbou nemám problém.

1 8
možnosti
Foto

Pokud bude Merkelová znovu zvolena kancléřkou, tak dalším kancléřem už může být Abů Bakr Bagdádí.

6 1
možnosti

Nejlepší by bylo nechat to na Němcích! Oni se nám taky nemontují do toho, že tu máme Zemana a že to je opravdu jiný level, který ovšem naštěstí neovlivňuje světové dění.

2 0
možnosti

Raku, Vy tomu fakt nerozumíte. To bych Vám snad ani nevyčítal. Vyčítám Vám, že tu svoji nevědomost bez ostychu prezentujete v písemné formě. Jdu na oběd, pak Vám to vysvětlím trošku blíže.

0 0
možnosti

J22i68r31i 56V78r11a63b13e81c

22. 11. 2016 9:20

Narod, co si zvoli Zemana za prezidenta, nema moc jinym vycitat.

9 8
možnosti
Foto

Jste přesvědčen o tom, že Kárl sedící, spící a šišlající by byl lepší?

3 1
možnosti

Celá ta situace kolem Angely Merkelové ukazuje šílenství dnešní situace. Komentátoři a novináři běžně píšou, že všechny schopné vyštípala, a tak ji nemá kdo nahradit. Co je to za kravinu? Jak někdo může akceptovat člověka, který vedle sebe nesnese nikoho schopnějšího? To je cesta do pekla!

5 0
možnosti
Foto

až budete přemýšlet jako Němec, možná ji budete volit také.

8 0
možnosti

Jen jestli to nebude tak, že lid stojí za Adélkou, ale lidi ji začínají mít plné zuby.

5 0
možnosti

Mít ve všem jasno znamená být hlupákem.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé, jak měl jasno mainstream s Donaldem Trumpem..

3 0
možnosti

:-).....Ono to může být také tím, že nikdo nestojí o to vylizovat kaši, kterou navařila ! Němci jsou jiné nátury, než my, vzpomeňme na Hitlera. Ten to vzal rázně do rukou, s oponenty se rychle vyrovnával a bylo vymalováno.

Když Obama prohlásil, že jenom USA a Německo jsou zárukou demokracie ve světě, tak mě nepříjemně zamrazilo. Dočkáme se ještě.............R^R^R^

7 4
možnosti

Takže přes svůj slib přeci jen diskutujete? Tak uveďte, kdy Obama prohlásil, že JENOM USA a Německo jsou záruky demokracie!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS