Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eee omlouvám se, ty mzdové tak opravdu nejsou, to jsem se tam uhlédl já.

0 0
možnosti
MV

Jeden příklad práce neziskovek:

kamarád má firmu prodávající počítače a programy -zaměstnává cca 30 lidí. Dodal pro nejmenovanou pobočku neziskovky-člověk v tísni-počítače,vyměňovali jim v pobočce počítače ,tiskárny a vybavení -vše staré cca 3 roky a kupovali nové.

Kamarád těmito počítači vybavil jednu třídu ZŠ v místě ,protože mu bylo líto toto vybavení sešrotovat.

2 0
možnosti
MV

Zkoušel jsem vyguglit jaké má člověk v tísni náklady -nepovedlo se! Sice se ukazují různé grafy ale náklady na mzdy nikde.

Nadace Rumla má náklady na mzdy 66%,režijní náklady 12% zbytek teče kamsi.Nedávno uveřejnili německé zdroje že průměrná režie neziskovek je 78% finančních prostředků.

Zdá se (nebo je téměř jisté)že neziskovky jsou výnosný byznys pro pár lidí a dalších pijavic a potřebným jdou jenom drobty které zbydou.

Doporučuji všechny zrušit.

0 0
možnosti

8-o tak nenajít jejich výroční zprávu, to už je docela dobrý výkon.

0 0
možnosti
JK

J43o70s34e88f 51K51e94c92a76l

26. 11. 2016 20:14

Bohužel "Člověk z tísni" dokonce otevřeně podporuje teroristy, např. v roce 2005 dodával zbraně teroristům v Čečensku. Viz překlad článku z časopisu "Argumenty i fakty": http://narodnilisty.wz.cz/2005/nl2/teror.html . Tedy nejen "humanitární bombardování", ale i "humanitární granátomety.

0 0
možnosti
Foto

P59e70t88r 48H17a27n51n21i94g

26. 11. 2016 10:14

Největší zbraní těchto NGO "neziskovek", které jsou ovšem vrcholně ziskové, je apatie občanů k politickému dění. I v referendech, které se týkají občanů přím v daném,městě, obci jsou účasti minimální. Ovšem "neziskovky" NGO, ty jsou velice aktivní, na rozdíl od občanské společnosti či spíše společnosti jednotlivých občanů. Mají přímo v popisu práce deziformace, navádění občanů, aby se chovali v rozporu se zdravým rozumem a mají přístupy do médií všech typů, některé z nich jsou přímo s médii spojeny. A jednotlivci z NGO jsou za to na rozdíl od řadových občanů honorováni.

1 0
možnosti
Foto

Neziskovky jsou aktivní, protože na to mají čas. Slovy jednoho mého známého zaměstnanec neziskovky někdy dopoledne vstane, doštrachá se do kanceláře, tam chvíli plká o hloupostech a pak vyrazí do vegetariánské restaurace na pampeliškový guláš, zbytek času se může organizovat a dotírat na úřadech. My ostatní, kteří mu tuto "činnost" platíme ze svých daní, na to prostě nemáme čas. Musíme živit sebe, svou rodinu, chtěli bychom mít ještě nějaký čas pro sebe a hlídat radnice a stát už je nadmíru, všech těch nesmyslů je takové množství, že to nelze stihnout. Občas si s radnicí píšu, ale všechno sledovat nestihnu a vím, že většina jim ani nenapíše, mají dojem, že by radní a politici měli automaticky hájit zájmy občanů a permanentní kontrola by neměla být potřeba. Já se domnívám, že problém je v přebytku financí. Jak je možné, že stát i města mají tolik finančních prostředků, že mohou bez problémů rozdávat nemalé částky obrovskému množství neziskovek? A proč je k tomu ještě potřeba zajišťovat lepší výběr daní, jak slyšíme ze všech stran? Nebylo by lepší trochu, nebo i víc šetřit, ukončit to masivní přerozdělování neziskovkám a neziskovky nechť si najdou soukromé přispěvatele? Nedávno jsem viděla inzerát, neziskovka hledala zaměstnance a nabízela 30tis. Kč hrubého, to už je opravdu na pováženou. Jenže masivní přerozdělování byl, je a bude trend EU. :-/

2 0
možnosti
Foto

Půjde to takhle dál a neziskovky nás sežerou, královská finanční podpora nesmyslných neziskovek je bruselský trend, první etapa bude zdanění až na dřeň, v druhé etapě nastoupí pokuty za nezaplacené daně a teprve potom snad přijde to neuvěřitelné množství neziskovek o státní/EU podporu. A do toho tady mnozí budou pokřikovat, že některé neziskovky jsou báječné a prospěšné. Kdyby byly prospěšné, tak by pro ně neměl být problém zajistit si příspěvky ze soukromých zdrojů, pokud takové zdroje nejsou, znamená to jediné, totiž že o takovou neziskovku prostě nikdo nestojí.

5 0
možnosti
BD

V těch neziskovkách platí známé- všichni jsme si rovni - ale někteří jsou rovnější.

Máte pravdu u těch vyjmenovaných. ale to nejsou neziskovky - tam jen platí minimální daně a mohou odlévat přes zahraniční akce cokoliv si zamanete. Normální neziskovky žijí ode dne ke dni za minimálních nákladů a na nic nemají právní nárok.Nikdo !

2 0
možnosti
VV

Dobrý den , bezva co mám jako obyč člověk proti téhle plísni dělat . pomozte

1 0
možnosti
JR

Trochu se vzdělat, abyste nebyl zcela mimo jako autor článku.

1 4
možnosti
JR

Snůška blábolů od závistivého komunisty.

3 8
možnosti
PN

Tak proč je sem píšete, pane argument?

4 0
možnosti
JR

No vás sežerou určitě :-P

1 5
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik