Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já teda nevím,ale co kdo čekal,když přicházelo 99% mladých mužů v plné síle? Že to jako vypotí čelem nebo co?

1 1
možnosti

To je má jako omlouvat ?8-o

0 0
možnosti

To znásilňování je jen vrchol ledovce. Je totiž zřejmé, že "kulturní nekompatibilita" přistěhovalců nějaké problémy přinese. Nedokážu posoudit, kolik skutečných znásilnění se stalo stejně jako kolik těch podezřelých skutečně znásilnění vykonalo.

Ovšem jsou tu i jiné a podle mne daleko závažnější problémy. Například jeden takový je ukryt hned v první větě: "Všichni sluníčkáři často tvrdí...".

Někomu ta věta přijde pravdivá a snad i nevinná, ale opak je pravdou. Toto je velice nebezpečný jev. V naší společnosti, a tím nemyslím jenom tu českou, i když my jsme zde trochu napřed, dochází k nebezpečnému rozdělování, kdy určité skupiny obyvatel mají pocit, že existuje nějaká velká špatná skupina, která je původcem když už ne veškerého, tak toho podstatného zla ve společnosti. A rozhodně takto neuvažuje jen pan autor, ale uvažují tak i ti, kteří jej nálepkují fašistou, xenofobem apod.

Mimochodem, když už jsme u těch znásilňování, tak úplně největší procento sexuálních zločinů, z nichž naprostá většina zůstane navždy skryta, se děje v rodinách.

5 1
možnosti

Pane Polický kde jste vzal tu LŽIVOU informaci že v Německu jsou cizinci zastoupeni pouhými 6,5% z celkové populace ?? Vaše výpočty jsou založené na lži jak tvrdí například wikipedie

https://cs.wikipedia.org/wiki/Německo

a ta je ještě mírná protože většina zdrojů tvrdí že to je přes 10%

http://www.denik.cz/ze_sveta/pocet-obyvatel-nemecka-se-kvuli-migraci-zvysil-temer-o-milion-20160827.html

Jinak oficiální čísla jsou bezvadná věc,určitě nebudou nijak zkreslená protože kdo by tajil něco ohledně migrace? Nějaký silvestr v Německu,veřejnoprávní televize ARD a její nezařazení vraždy studentky.A pokud máte rád čísla,nezapomeňte na 130 000 migrantů které se jaksi v Německu ztratili.

PS:Jinak samozřejmě uznávám že těch 10% netvoří ti o kterých je tento blog potažmo tato diskuse.To nic nemění na tom že uvádíte nepravdivé údaje.

4 1
možnosti

Jedná se o reakci na příspěvek od pana Polického níže.

1 0
možnosti
Foto

Rostoucí počet žen a mladých dívek umístěných v uprchlických táborech v Německu je znásilňováno, sexuálně napadáno a dokonce nuceno k prostituci ze strany mužských žadatelů o azyl, tvrdí pracovníci sociální organizace, kteří mají konkrétní zkušenosti a znalosti z první ruky ze své práce. To tvrdí syn našich známých, který v Německu hlídá emigranty. Ti, co hlídají tábory mají přísných zákaz o těchto věcech mluvit, jinak končí s dobře placenou prací. Můj zeť pracuje u jedné firmy v Německu a jezdí za ním na návštěvu jeho spolupracovnící. Oni vypráví ze svých vlastních zkušeností, že roste počet znásilněných žen po celé zemi. Jsou znásilňovány žadateli o azyl z Afriky, Asie a Středního východu. Mnohé z těchto zločinů jsou bagatelizovány německými orgány i národními médii, a nedostanou se ani do oficiálních statistik.To z důvodu, aby se v Německu nevzbuzovaly protimigrační nálady. Oni bydlí ve městě Chemnitz a kam byli nastěhovani žadatelé o azyl. Od té doby ženy už večer nechodí ven a pouze s mužským doprovodem. Auta se zamykají, roste počet krádeži.

12 1
možnosti

Ovšem Polický Vám na to řekne, že to určitě nemůže být pravda :-P

6 1
možnosti

A to lze predpokladat, ze je to jen cast ledovce vycnivajici nad hladinu. Je beznym stavem, ze spousta znasilnenych se ze studu ci dalsich pricnin nikdy neprihlasi.

2 0
možnosti
Foto

Včera na ČT24 se hovořilo o situaci v Německu-uváděli tam, že cizinci spáchají v Německu 6.5% trestných činů. To cca odpovídá jejich počtu v Německu. Stejně tak Německému průměru odpovídají násilné trestné činy. Z cizinců uprchlíci ze Syrie jsou hluboko pod průměrem, Nad průměrem jsou lidé z Balkánu a postsovětských zemí a některé národy ze Severu Afriky (Maroko?, Alžír?-neslyšel jsem dobře)

Až jedna třetina jimi páchaných trestných činů je v oblasti nesprávných dokladů....

Mimochodem počet znásilnění v německu dlouhodobě meziročně klesá, přestože počet migrantů radikálně roste.

Nárůst kriminality uprchlíků v Rakousku za letošek je docela logický když jich tam radikálně narostl počet.

4 8
možnosti

statistika je kouzelná věda...nebylo to náhodou Německo, kde apelovali na policisty, aby nevyšetřovali drobnou kriminalitu uprchlíků, aby nebudili proti uprchlické vášně? A pak věřte statistikám ;-)

12 3
možnosti

A statistiku znásilnění neemigranty pro srovnání nemáte proč?

3 9
možnosti

Píše o imigrantech, tak asi proto

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS