Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka je nejen zbabělec, lezoucí do zadku Merkel i celé „slavné" EU - ale i velký lhář - a velmi neobratný manipulátor...

0 0
možnosti

Nepovídejte! Vždyť Bohoušek prohlásil, že se to ČSSD netýká, že za to může ODS (které jednotlivce svedlo). A vůbec - že je to stará záležitost - a když je stará, tak co by se jí ČSSD zabývala. Ne abyste poukázal na fakt, že ti politici byli na kandidátky umístěni v době, kdy schvalování kandidátek podléhalo souhlasu vedení, se Sobotkou v čele. Je to dávno, zapomeňte.

PS: Pane Sobotko, máme je vůbec stíhat, když to bylo tak dávno?

3 0
možnosti

Asi jste včera ve zprávách neviděl Sobotku - ČSSD za nic nemůže, jsou to staré záležitosti, a za všechno může ODS, se kterou na krajích bohužel spolupracovali.

2 0
možnosti
Foto

Premiér Sobotka má jasno. Kauza se naprosto jasně a evidentně týká členů asi nějaké jiné a neznámé ČSSD než té současné Sobotkovy a pokud sahá až do roku 2008, tak je to dávná minulost a záležitost se musí zařadit do činnosti ČSSD ještě za éry Paroubka, kterému ODS škodilo na každém kroku, kam se jen pohnul. Podle Sobotky tedy v zásadě není co řešit. A basta fidli...!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik