Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdysi, je to už pár let, běžel v V americký film o ženě, která vzala spravedlnost do svých rukou.

Vraha její dcery, kterého policie rychle dopadla, soud pustil na svobodu kvůli nějakému malichernému prohřešku - jeho obhájce nedostal to, co měl podle zákona včas dostat. Jakési vzorky či čo.

A matka zavražděné vzala věci do svých rukou a vymyslela úklad, při kterém ho "legálně" zastřelila.

A policejní důstojník, který pochopil o co jde, to nechal projít. Myslím, že matku zavražděné hrála Sally Field.

0 0
možnosti
SN

:-)......Víte, nejsem zastáncem dr. Ratha, ale dost věcí nemohu pochopit.Jít si v 23 hod. po 7 mega, to by mohl udělat hlupák s IQ tykve. Přece existuje řada způsobů, jak peníze decentně a bez komplikací dostat do rukou příjemce. Kdo ty peníze a z které banky vybral? Mohla by se svěřit Pancová ! Co otisky prstů na bankovkách? Okruh lidí, kteří s nimi přišli do styku jistě není tak velký, aby se to nedalo zjistit!

A poslední.....kdy Rath skutečně vadil. V listopadu 2011 pronesl v parlamentu perfektní projev, kde se opřel do Nečase. zveřejnil stotisícové odměny Nagyové, která"dřela jako kůň". Byl to také jediný protivník Kalouska, kterého dobře ometal, tím pádem už nemá Kalousek v parlamentu konkurenci.

Navíc jeho zatýkání....opravdu demonstrativní divadlo, které ho mělo předvést, jako nejtěžšího vraha, doprovod helikoptérou, 30 mega pod podlahou, ba i granáty a samopal. Novináři se vyřádili.

Po čtyřech letech je vidět, že nic není tak jednoznačné, jak nám bylo předkládáno.

!!!!!!

3 0
možnosti
VK

Tak Staníku brzdi. Že má máslo na hlavě je zcela jisté. Druhá věc je dokázat to zákonným způsobem před soudem. Ty konspirace, že je zatím Kalousek, který může za všechno zlo, nebo slaboch Nečas, je hloupé, ale přesně koresponduje s tvým způsobem myšlení.

2 1
možnosti
Foto

Očividně jste zamrzl v totalitě.

Každý-i Dr. Ráth (ať už si o něm myslíme cokoliv) má právo na spravedlivý proces.

Ten se mimo jiné vyznačuje tím, že pokud je pochybnost musí se rozhodnout ve prospěch obžalovaného-což se stalo.

Nicméně Dr. Ráth nebyl sproštěn viny, jen zafungoval standardní demokratický proces.

Vrchní soud uvedl, že nechce předjímat, jak se bude nové líčení vyvíjet. Nevyloučil však, že nová svědectví mohou „vést ke zmírnění či dokonce odstranění restriktivního dopadu nynějšího rozhodnutí odvolacího soudu na důkazy usvědčující obžalované ze stíhané trestné činnosti“.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vrchni-soud-rath-odposlechy-d13-/krimi.aspx?c=A161219_142952_krimi_cen

4 0
možnosti
OK

Dnes jsem vám dal karmu.

0 0
možnosti
ZB

Ja vim, ale prosim pri jakem trestnem cinu byl chycen?

1 0
možnosti
Foto

Byl chycen s krabicí se sedmi miliony, u kterých nedokázal on, ani ostatní vysvětlit jejich původ. Odkud miliony byly dokázaly jasně policejní odposlechy, ale byly formálně "nezákonné".

1 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik