Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vanitas vanitatum, omnia vanitas

0 0
možnosti
Foto

sorry, to sem nepatří

0 0
možnosti
Foto

Jen tak jsem jukl na to, co jste tu psal před rokem - přestaňte už lhát a strašit, nebo si přečtěte své vlastní motto: Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!"

Zdroj: http://rozvoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=581398

4 0
možnosti

Vzhledem k ruskému vraždění v Sýrii je to docela možné....

2 6
možnosti

Na tenhle příspěvek nejde reagovat jinak než ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D.

5 3
možnosti
Foto

Změna nastane tehdy, až ti, kteří toto v minulých letech zapříčinili a následně pod falešnou maskou jakési "humanity" umožnili, konečně vyjedou od svých koryt!

Zatím je jejich hlavním heslem "To zvládneme!" (myslí tím samozřejmě "U svých koryt setrváme stůj co stůj!") a cokoli jiného je vůbec nezajímá. Zatím je jejich hlavní snahou dát těmto imigrantů volební právo! Proč asi?!

Přitom i ten největší hlupák ví, že miliony nevzdělaných, nezaměstnatelných a ideologicky neslučitelných imigrantů přicházejících navíc nikoli s vděkem, ale s nenávistí, jsou pro celou Evropu naprosto zničující!

14 4
možnosti
Foto

Jen hlupák tvrdí, že všechno ví, a nejen to s čím přicházejí všichni imigranti, hlupák to neví; on neví nic, ale všechno kritizuje a hlupák tím co tvrdíte, jen straší.RvRvRv

4 7
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik