Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdykoliv slysim tu monotoni nekonecnou retoriku Sobotky, tak se mi obraci zaludek...

1 0
možnosti
Foto

M78a64r95t74i68n 80Š54i19k

4. 5. 2017 15:39

Super. Jenom mi něco říká, že byste to byl zase vy, kdo by Sobotku těžce ztrhal jako neprofesionálního a neschopného, kdyby Babiše odvolal. Ještě se mu nabízelo nedělat vůbec nic a tvářit se, že problém Babiš neexistuje. Což by logicky měl na talíři celou předvolební kampaň. Výborně jste mu veřejně poradil, co dělat neměl a okomentoval jste, co všechno udělal špatně. Pokuste se v hrubých rysech načrtnout, co podle vás udělat měl a jak. Jasně, vy tady od toho přece nejste. Vy jen píšete blog, že....

1 0
možnosti

Sakra , spletl jsem češtinu - omluva , správně má být honem pryč tady jsou samí nekritičtí upalovači Babiše.

1 0
možnosti

Honem pryč tady jsou samí upalovač nesoudní Babiše

0 0
možnosti

Chtel bych upozornit, ze pan Sobotka se nezvolil. Vedeli jsme co jsme zvolili.Je zajimave, ze se o Babisovi pane autore zminujete jen z povzdali. Babisova rodina patrila za totality ke komunisticke elite. Ta fama s StB mela odvest jen pozornost. To umoznilo mlademu Andeovi, ze mohl chodit do skoly ve Svycarsku. Tam zacalo jeho "stesti".O Babisovi by se dala napsat cela kniha. V Internetu je toho hodne, ale v cizi reci. Prameny jsou overitelne. Neni o to zajem. Proc? Mam ten dojem, ze po roce 1989 kdy komunisticti aparatcici byli vyhnani, prisli komunisti s planem B. Do tohoto planu patri pan Babis. Pred rokem 1989 nam vladli komuniste, nyni jsou to Babisove Zemanove atd. Tomu celemu podvodu se rika privatizace. Tam je koren vseho zla. Moc se toho teda nezmenilo. Jen v hospode se smi nadavat. Podobny vyvoj lze pozorovat i v Rusku.

0 2
možnosti

Není vám to trapné luxovat na ulici největší blbečky?

0 0
možnosti

Já vám něco povím. V době politického klidu si idnes aspoň hrála na nestrannou. Když jde do tuhého, tak se přestali stydět. Komentáře, výběr blogů bez protiváhy, články....

inu koho chleba jíš....

2 0
možnosti

P77e42t97r 10Č30a10j91k67a

4. 5. 2017 9:46

Velmi dobrý článek a tady je karma za něj. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Být to blog občana, tak bych (jako u mnohých dalších) konstatoval, že to je unáhlené hodnocení, protože ještě nevíte, jestli ten Sobotka čirou náhodou nemá připraveno něco dalšího, co by jeho postup nejen ospravedlnilo.

Ovšem jako blog politika je to ubohý amatérismus.

10 0
možnosti

Sobotka má "našeptávače v čele se Špidlou" a Vám našeptává "něco". Česanům se daří dělat ze Sobotky správňáka, který nelpí na premiérské židli, na rozdíl od přikovaného prospěcháře Babiše. Pokud se jim podaří rétorika "za všechno může Babiš, který nás všechny okrádá o 250 tis. Kč denně", vynese je to opět do čela, času je na to dost. Jedno se už podařilo, jasně vyplavala na povrch závislá média, na schovávačky se už nehraje, boj totiž přitvrzuje.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS