Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Takový guláš se často nevidí.

1 0
možnosti
BM

Bylo to úplně zbytečné divadlo a pokazilo celkový náhled na vládnutí této koalice. Pokud se jednalo jen o předvolební boj, tak to byla nejvyšší ubohost. Jsem velice zvědavý na předvolební výzkumy.

2 1
možnosti
JR

celý svět se nám vysmál? Nikdo o tom ve světě neví, nikdo...tam se smějí jen velkým jako třeba Trumpovi.....víme my něco třeba o Gabunu?

3 0
možnosti
MN

A k čemu celá to Sobotkova "akce" vlastně byla? Co se změnilo?

Na ministerstvu financí bude odborně svůj úsek daní dál řídit Alena Schillerová tak, jak ho řídila za Babiše a Pilný bude podepisovat jen to, co bude odsouhlaseno Babišem. Pilný ví, že pokud se ukáže na MF jako dobrý manažer a Babiš s ním bude spokojený, tak má velkou šanci se po volbách opět stát ministrem financí ve vládě, jejímž premierem bude Babiš.

Jen by mě zajímalo, jestli by se teď preference ČSSD a ANO lišily, kdyby k Sobotkově akci nedošlo. Uvidíme, vůbec bych se ale nedivila, kdyby byly následující preference cinknuté, aby se ukázal efekt akce.

2 0
možnosti
MR

Byl to puč na MF, postačí se podívat do minulého roku ohledně sestavování státního rozpočtu, dále dlouhodobější situaci kolem ČEZu, dále změny v dozorčích radách státních firem, kde by už neměly být politické trafiky ...

Sobotka prostě riskl a udělal kalkul s tím že by následné škody na volebních preferencích, dotoval ze státního rozpočtu a dluhy ČSSD zase z dozorčích rad státních podniků. Už to ostatně rozjel na sjezdu seniorů a Hospodářské komory ... U nás preference jsou zmanipulované a proč zde už dávno nejsou ?

2 0
možnosti
MB

M.Zeman by měl z Číny přivést dárky a především obdarovat rodinu A.Babiše a B.Sobotku. Ti jej zachránili od další ostudy ... Nelze nevidět - Spokojenost poslanců ČSSD + ANO, žádné předčasné volby, posedí si v Radách, Hypo úvěry možno dále splácet ... M.Zeman se nemusí pomazávat oligarchou a zmenšovat si potencionál svého voličstva ČSSD, A.Babiš podobně spokojen, na MF se již nikdy nevrátí - může si sbíjet svůj kříž utrpnictví a s tímto objíždět své voliče. Pak blíže ke snu - Miloš znovuzvolen + Andrej premiér ... Pilný, dobré řešení - je dobré být pilný ... Jak jednoduché :-)

2 0
možnosti
Foto

To sice kulišárna byla, a dost ostudná, ale řekl si o ni sám Sobotka. Prezident mu demisi nenakukal.

8 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik