Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

na politicích v těchto zemích se mi líbí, když při kladení svíček na místech atentátů vykřikují: nás nezlomí. To je totiž jediné, na co se Evropané zmohou. Klást svíčky a dělat demonstrace. V podstatě ale jen trpně vyčkávají, kdy se z těch desítek milionů evropských muslimů vyklube další atentátník.

0 0
možnosti
VV

Mel bych takovy dotaz pane autore. Vy umite francouzsky? Paklize ano, tak jiste vite, ze le Parisien jsou bulvarni noviny proti nimz je jeste The Sun solidnim tiskem.

0 0
možnosti
MP

Od Macrona se toho nedá moc čekat. Jeho soukromý život je sice čistě jeho záležitostí, ale hodně napovídá. Svou volbou manželky dal jasně najevo, že jeho prioritou není mít vlastní děti, a tudíž jeho vize budoucnosti je "jiná", spíš proimigrantská, což netají.

9 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik