Diskuse

Merkelová přijala na 700 tisíc imigrantů, o kterých vůbec nic neví!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J55a98k16u30b 91M64a24c14h

1. 6. 2017 8:36

Za článek karma. Máme plnou"hubu"demokracie a svobod. To je naprostý nesmysl. Demokracie a svoboda je jen pro vyznavače" té správné" linie tj. neomarxismus vyztužený politickou korektností. Výchova dětí ve škole v tomto duchu, pověřenec kontrolující multikul.výchovu. Poučování dětí,že co se říká doma např. slovo cikán

( to není nic hanlivého - platilo to celá století a mnozí se tak sami nazývají), ale ve škola je za to napomenutí a poznámka protože je to přece rom.

Nepřípomíná Vám to dobu výstavby reálného socialismu - dnes pověřenec - dříve člen oddělení pro zvláštní úkoly- tedy ZU. Zpotvořená slova- z hasiče byl požárník,z inženýra pracující inteligent. Vždyť ti, co nám vládnou a deformují generace dětí jsou převlečení,sofistikovanější

komunisté.

No a lidé zlenivěli, myslí si,že ten dnešní, evropský, blahobyt,plný stůl, auto to budou věčně. No a v tom duchu, v dostatku peněz bez velké námahy vychovávají další generace.

Chytrý pochopí nápovědu, ale když nepomůže ani kopanec máme smůlu. Pak si asi ten postupný zánik zasloužíme.

0 0
možnosti
VV

Ja zasnu, co podle autora ta pani sama nezvladne. Je videt, jak pracoviti Nemci jsou.

0 0
možnosti
AK

Co se týče vhodné cesty pro ČR, kde sice postupně přibývá cizinců, kteří nejsou turisté ani studenti a mají arabskou nebo africkou fyziognomii, ale ještě jich není takové množství jako v jiných evropských zemích, vidím to následovně:

1) Přijmout jako žadatele o azyl pouze ty, kteří budou zbaveni volného pohybu a ochotni žít v internačních táborech dokud se nerozhodne, zda bude jejich žádosti vyhověno.

A to žít velmi skromně.

2) Zrušit vládní podporu nevládních organizací, které svojí proimigrační politikou pracují v rozporu se zájmy občanů ČR. Zakázat i jejich podporu ze zahraničních zdrojů.

3) Donutit všechny cizince, aby ve veřejném prostoru respektovali dominantní kulturu a náboženství.

Abychom postupně nedospěli k vzdávání úcty zvykům kanibalů.

4) Vybudovat účinnou ochranu zelené hranice.

5) Činnost ozbrojených složek i tajných služeb přesměrovat z kritiků přistěhovalecké politiky EU a ČR na aktivity imigrantů.

6 0
možnosti
AR

Poláci a Maďaři už na tomto pracují.

4 0
možnosti