Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po volbách tu budou pro ženicha z ANO k mání tři partnerky. Rudá, oranžová a modrá. Červená je nepřijatelná, modrá dělá cavyky a oranžové z roztomilého pupínku narostl ošklivý beďar, který je pro zatraktivnění potřebné vymáčknout a to se právě stalo. Takže teď ještě dohromady získat dost procent, aby se partnerka nemusela ještě dělit s nějakou konkubínou.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem nikdy levici nevolila a volit nebudu. Ale i kdyby ČSSD klesla ve volbách na svoje historické minimum, tak to pořád bude výsledek, a jakém se vám může jen zdát :-)

2 3
možnosti

Může klesnout ještě níž, stát se to může.;-)

1 0
možnosti

Jsem sice z Ostravy, kde polovina lidí čárky přehlíží, ale přeci mám nejasné tušení, že saně jsou pohádkové bytosti a sáně se používají k jízdě na sněhu. Kterou z těchto věcí jste měl na mysli?

3 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik