Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Ještě bych podotkl, že lživé předvolební sliby ČSSD se neváží jen k posledním volbám. Není to tak dávno, kdy výrazně vyhráli volby na slib, že nebudou posouvat hranici odchodu do důchodu:-/ A takových falešných lákadel na voliče by se našlo dvanáct do tuctu

0 0
možnosti
AR

Opět pěkný guláš od autora, který za cokoli viní socdem. Volby r.2013 sice ČSSD vyhrála, ale ne za sliby zrušení církevních restitucí. Proč potom získala o 140 tisíc hlasů méně než r.2010 a např. KSČM získala o 152 tisíc hlasů více v r.2013? O úloze Zemana už jako prezidenta autor zarytě mlčí, který vždy nenápadně ovlivňoval dění v socdem, proč? Neškodilo by kdyby autor nám přiblížil i nějakou úspěšnou činnost Okamurovy strany v tomto období, ale ne pouhé opakování o proti imigračním postoji.

2 0
možnosti
LJ

Já bych nad ČSSD zatím nelámal hůl. Jedny volby vyhrála slibem, že zruší poplatek 30 Kč u lékaře. Druhé volby vyhrála slibem, že zruší církevní restituce. Nepodceňujte je, klidně mohou vymyslet něco, co opět zabere.

1 0
možnosti
VM

Není se co divit, že pan Zaorálek kormidluje doleva. Absolvent studii "marx-leninismus a dějiny mezinárodního dělnického hnutí" to má zkrátka v sobě i po více než 30 letech.

0 0
možnosti
MB

O křeči ČSSD již těžko co nového napsat. Já stranu pak chápu, jako i nutné přerozdělovací zlo od těch tvořivých - směrem k méně úspěšným. Logiku to má, jistě, jde o míru ... Pak zde ovšem absentuje jakýkoliv pokus o zmenšení nákladovosti státu ! + elementární podpora tvorby zdroje, ulehčení - zjednodušení tvořivosti , OSVČ ... Zřejmě i nechtěný příklon na stranu velkokapitálu - Úlevy investorům v průmyslových zónách, předání bank do ciziny - pak zase honba za 300 miliardami Kč směřující do zahraničí ... To vše je chaotické, dá se i chápat - Ovšem za předpokladcu, že ČSSD zároveň tvoří zátku proti reinkarnaci Komunistů ! Pokud se pak objeví i otevřené výzvy ke spolupráci - Už je v tom zmatek a naprostá nečitelnost ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud u nás existence živnostenského podnikání stojí či padá s bonusy na odvody na sociální a zdravotní pojištění (tedy se státními dotacemi), tak pak stojí na tak značně chatrných základech, že nestojí za to, aby bylo vůbec provozováno. Pouze pokřivuje cenové signály, tedy trh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik