Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Gutech-Třinci byla znásilněna duše věřících i nevěřících mladými hochy, žijících v křesťanském prostředí, kteří takto oslavovali narozeniny.

Nechce k tomu napsat nějaký úderný článek?

6 2
možnosti

Některé jeho plody jsou uváděny i na Parlamentních listech. Je to sekáč;-D

1 2
možnosti

K úžasu mi postačí i váš chybný nadpis.

1 2
možnosti

Než ženu znásilnil, táhl ji zbitou přes půl Brna. Nikdo jí nepomohl

https://www.novinky.cz/krimi/442610-nez-zenu-znasilnil-tahl-ji-zbitou-pres-pul-brna-nikdo-ji-nepomohl.html

Měli bychom si nejprve zamést před vlastním prahem, než se začnem zajímat,co je kde kolem

6 3
možnosti

Milujem tento "argument", že aj Nemci ( Slováci, Maďari... ) znásilňujú. To znamená, že nemáme dosť vlastných násilníkov, musíme si doviezť ďalších a 3x úchy..lnejších!

14 2
možnosti

Nezaškodilo by se nad ním zamyslet a neházet sem stupidity o dovážení 3x úchylnějších násilnících...

4 3
možnosti
Foto

Je nechutna podpasovka kdyz mluvite o 22 % imigrantu. Michate hrusky s jabkama jen pro vas mrzky cil. Cely vas blog je zalozen na lacinem ziskavani karmy a te nejsprostejsi propagande. Jste stejni jak komunisti ve sve nejvyssi forme z padesatych let. Nestitite se niceho.

9 9
možnosti

je stejný jako jeho šéf....

7 6
možnosti

I kdybych si o stylu p. Rozvorala myslela cokoliv nelichotivého, tak bych nepsala takové bagatelní poznámky jako někteří. Meritem věci je totiž velmi odporný zločin.

6 4
možnosti
Foto

Paní Pokorná, nikdo nezpochybňuje, že znásilnění kohokoli kýmkoliv je hnusný a odporný čin. Je jedno, jestli jej spáchá černoch, muslim, či eskymák.

Podstata blogů pana Rozvorala je sledování zahraničních médií, kde se tu a tam objeví nějaká podobná událost. On ji přepíše, opepří a podá do blogu, kde v rámci protimuslimské hysterie v českých zemích získá čtenost a karmu.

Pokud by psal o znásilnění třeba 25 leté chodkyně českého původu, která byla v nočních hodinách znásilněna kupříkladu v Praze, tak by šlo meritorně o úplně stejný čin, který by však zůstal zcela nepovšimut.

A o tom jsou všechny ony "bagatelní" poznámky.

9 3
možnosti

Vždycky když čtu sluníčkáři, imigranti, multikulti, mám kopřivku, zvlášť od postižených jako je Okamura a jeho věrní...Pitomio sám pochází z imigrantské rodiny a tady se léčí ze svých frustrací, které zažil v Japonsku od místních rodilých...Rv

8 11
možnosti
Foto

Imigtantska rodina je něco jiného, než smíšená.

6 2
možnosti
Foto

Není to, Antone Pavloviči, trochu málo?

6 1
možnosti

Pane Rozvorale,

proč za nadpisem každého svého článku dáváte vykřičník ?

To abyste vypadal údernicky ?

6 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik