Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mnohych Cechu je to taky tak....

0 0
možnosti

To je hroznej blábol.

3 6
možnosti

Uz jen ten nadpis staci k napsani, ze je to hnus. Jaksi nechapu v

olice, kteri si voli takoveto zastupitele kamkoliv.

4 3
možnosti

Je fakt pane Rozvorale ( a je Vám vyčítán), že jste se o migraci a násilí z něj plynoucí, v posledním čase více rozepsal a nedivím se, že to někdo spojuje s volbami. Nicméně je dobře, že o tom píšete; nikdy těchto upozornění na jinou muslimskou kulturu není dost.

Slyšeli jsme....Radku Kielbergerovou.... a ke slovu Božímu to má hodně daleko.

Jak u nás, tak i v Itálii lze zaznamenat domácí násilí včetně znásilňování, ale není to proti argument. To migrantské znásilňování a obtěžování žen je jaksi navíc a ve srovnání celkových počtů populace v mnohem vyšším procentu.

Západní státy udělali především chybu, že nevyžadovaly po muslimech takové deklarování své víry, která nebude odporovat evropskému právu. Všechny násilnické a nenávistné verše se nedají schovat za náboženskou svobodu a současně s tím

potírat svobodu slova, které by týkaly muslimů. To je jasná skluzavka, po které jede demokracie do .... kytek!!!

3 1
možnosti

jeste, ze tu mame Vas a nemame Rimini!

ale vazne: nebylo by prihodnejsi sepsat do blogu napriklad v kratkosti nejdulezitejsi body programu Vasi partaje?

bylo - odpovim za Vas

ale kdo by to cetl, ze jo?

takze hezky naducame polstar naplnenej strachem a ctenost a karma nam udela lip, nez fotka s pochvalou na partajni nastence

(cimz netvrdim, ze to, k cemu doslo, neni strasny - mnohem strasnejsi ale je, jak lide jako Vy dokazou v ramci "volebniho boje" ztratit jakoukoliv soudnost)

2 1
možnosti
Foto

Já jsem si všimla, Marku, že pan Rozvoral tyto burcující články píše s dost velkým zpožděním. Podle mého sleduje články na blogu, které jsou hodně karmované (ty o imigrantech všechny) a s dvou-třídenním zpožděním si také přihřeje polívčičku. Ale nezaregistrovala jsem, že by sám přišel s něčím jako první.

3 3
možnosti
Foto

Slyšeli jsme slovo boží...

Státy jako jsou Francie, Velká Británie, Německo, Švédsko a další udělaly v minulosti obrovskou chybu v tom, že chtěly, aby se u nich žilo multikulturně a neuvědomovaly si, že právě toto násilné a netolerantní islámské ideologii nesmírně vyhovuje

Zdroj: http://rozvoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=621316

prokristapána... přečtěte si to ještě jednou...pak to doložte, že za tyhle státy můžete jako Rozvoral ze Všechlap mluvit. Pak se poptáme , jak řešíte Vy jako místopředseda Všechlap stížnosti žen třeba na domácí násilí, že se s tímhle u vás umíte vyrovnat a nezavíráte před těmito choulostivými věcmi oči... že se na vás každý - každá, může jako na místního radního obrátit a zajímá vás běžně znásilnění žen českých v Čechách... že tohle je Vaše čest být štítem. Už vidim, jak jezdíte k soudu po zemi jako pozorovatel, kde jste svědkem přelíčení o znásilnění, a závěrem pro Vás jsou rozhořčené články typu neziskovky a politická situace u nás... nějak z Vás mam náhle uplně šikmý voči.

8 6
možnosti
Foto

Radko, to jsou dvě diametrálně odlišné věci, běžná kriminalita a budoucnost s imigrací.

A rád bych věděl, jaké procento občanů těch států by si,přalo, aby se některé názory, postoje a činy nikdy v té zemi neobjevily.

4 1
možnosti

Takovéto články se opakují tak často, jak často se toto děje ženám !

A právě muži by to měli vnímat vážněji.To oni nás mají bránit. Nikoli tím, že tohle multi-kulti obohacování a zprávy o něm budou znevažovat. Je důležité stále všem připomínat , že toto máme nablízku, ale někteří to stále zlehčují.

Ano, volby jsou za dveřmi, ale to neznamená, že budeme zavírat oči před obludnostmi migrace. O volbách jsou nakonec už napsány spousty článků, nejsou nijak opomíjeny. Jen jsem zvědavá, jak si v nich naši stateční muži povedou.

16 0
možnosti
Foto

Víte, takovýmito články nás krmíte pořád. Blíží se volby, tak co kdybyste nás třeba seznámil s jinými body vašeho programu, než je zamezení imigrace. Jak se vaše strana staví k EET? Co navrhujete v oblasti daňové? Máte priority spíše v investicích do infrastruktury, nebo zvyšování platů učitelů, policistů a hasičů (oboje najednou nejde). Co ve vztahu k EU a Euru? A co ve vztahu k NATO? Plánujete nějakou důchodovou reformu, nebo si myslíte, že současný systém je v pořádku? Zkuste taky psát o něčem jiném, užitečném, a ne jen pro honění karmy.

12 8
možnosti

Asi to pana Rozvorala trápí.

Vás trápí co?

5 1
možnosti

Honit si takhle hloupě politické body....To chce mít kachní žaludek.

7 13
možnosti

Souhlas.

Ten kulturní mediátor je patrně takové tupé zvířâtko.

9 0
možnosti

Třeba ne - třeba je to jenom zcela jiná civilisace. Neslučitelná s naší.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS