Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P16e42t13r 44K70a82f36k87a

5. 12. 2017 13:01

Vy odpůrci expresivních slov, Vám ta slova nevadí v projevech pánů Bartošeka, Kalouska, Hermanna a ostatních příslušníků, kteří se hezky zapouzdřili do D-bloku? To nevíte, jaké urážky z jejich strany vůči SPD trvale plynou? A to známe jen tu část, která se dostane do veřejných prostředků.

Přeji panu Rozvoralovi mnoho úspěchů při prosazování programu SPD a pevné nervy.

0 0
možnosti

Té vaší partičce psychopatů a frustrátů dávám tak rok, maximálně dva:-)

1 0
možnosti

P15e56t36r 48J36í12l78e33k

4. 12. 2017 11:15

Mne zaujala povinná vojna. Docela bych ji dnešní mládeži přál. Ale za dva měsíce se nenaučí ani kázni, natož obshluhovat zbraně. Jeden hlupák neohrožuje jen sebe, ale celou jednotku. Nehladě na fyziku a psychickou odolnost. Za dva měsíce - snad strážný u továrny, beze zbraně, jenom s mobilem, aby něco nevyvedl.

Nápad hodný Okamury, který zřejmě v armádě nikdy nesloužil.

3 0
možnosti

Sloužil v Japonsku v jednotce kamikadze, kam splňoval přísná kritéria a vyhrál konkurz mezi odvedenci. Už ale na něho nevyšel stroj.;-D

1 0
možnosti

Jenom kvičíte jak podsvinčata.

5 1
možnosti

Pan Koten prý požádá o bezpečnostní prověrku, prozradíte u koho? U KGB/FSB nebo NBU?

7 0
možnosti

Bezpečnostní prověrka je asi to poslední. On je od Okamurovec, tudíž na místě je spíše prověrka psychiatrická, nebo jen snad suchý lékařův přípis: Persona simplex.

6 0
možnosti
Foto

Ještě poznámka k vaší "důstojnosti":

Jsem zvědav, jak dlouho ještě vám šéf (Okamura) dovolí tolerovat snahy a menšinovou vládu Babiše, když servilita nezafungovala a Babiš ho má i nadále zcela na háku.

7 0
možnosti
Foto

"Důstojné zastoupení SPD...." Proč ne jen zastoupení? Není "důstojné zastoupení" v případě SPD protimluv? No dobře, iDNES dává prostor rozmanitým žánrům, včetně textů nepostrádajících humorné prvky, to je v pořádku. Přesto Vám moc nerozumím. Ani když píšete o vlastenectví. Ke komu se to vztahujete? K Čechům, kteří očekávají, až pan Koten začne ve jménu naší bezpečnosti testovat s Rusy mikrovlnky? Já to Vaše vlastenectví vnímám asi takto: "Hej Slované...., jsme jedné krve, ty i já. Své budem klamat, jak se dá".

9 0
možnosti
Foto

Hned po ránu jsem troufalý a snad bych šel ještě dál a označení protimluv bych nahradil oxymoronem.

Na druhé straně se tím zabývám spíše z vnitřního pocitu povinnosti nenechat tvrzené nesmysly bez povšimnutí, aby se stokrát pakovaná lež nestávala pravdou.

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že budoucnost potvrdí rozpory mezi sliby a realitou nejen u Okamury, ale i u celého vašeho SPD, jehož delší trvanlivost vidím jako nejistou.

4 0
možnosti

Ještě si dovolím malou poznámku. Měli byste se víc cpát do resortu školství. SPD je důkazem toho, že inkluze může fungovat. Zkušenosti máte.

6 0
možnosti

Ach ten češtin. Asi by vám Okamura měl zaplatit nějaké kurzy. Jinak co se týká vašeho personálního obsazování, tak to je celé jako pomocná škola. Se ani nedivím, že vás Okamura nenechá chodit před novináře. Tyhle články píšete pro koho?

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS