Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

No dosáhl jste u vás v obecních volbách značného úspěchu. Kandidovalo 8 osob a volilo se 7!! Tudíž moc napjaté jak dopadnou volby, to u vás v dědině nebylo;-D!!

0 0
možnosti
DV

D51a41v91i58d 58V73l88k

5. 2. 2018 13:25

No já vás viděl v telce, jak tam lžete ohledně romského koncentráku za války. Podle mě jste odpad většinové společnosti. Tak jak romové mají kriminálníky, my máme SPD. A navíc už to Tomio zase tuneluje. Skončíte stejně jako Úsvit. Ty slušnější z Vás se pak aspoň budou stydět.

10 3
možnosti
VS

Problém je že slovo stydět se, nemají ve volebním programu;-D

5 0
možnosti
JB

J19a45n 45B32u15r29d11a

5. 2. 2018 11:58

Který úředník v České republice je volený?

Republika v EU suverenitu neztrácí.

4 0
možnosti
Foto

Ne, jenom ji vesele sdílí.

1 1
možnosti
MC

Jste populistickou stranou a získáváte na svou stranu lidé, kteří vnímají, že levicoví politici neměří všem stejným metrem, ale protože se budou bát, že jim berete levicové voliče budou vás nazývat pravicovou extrémistickou stranou, ale ve skutečnosti by se měli bát, že jste pouze další levicovou stranou. Tedy pokud vás nálepkují tak by se měli bát vašeho levicového extrémismu.

Život člověka ve společnosti vyžaduje takové uspořádání, které mu umožňuje uplatňovat závěry svého rozumu, řídit se racionální morálkou. Stát je kolektivním nástrojem jednotlivců k sebeobrannému a objektivnímu použití síly proti iniciaci násilí. Funkcí státu není zabránit člověku, aby se choval iracionálně, nýbrž zastavit (resp. trestat) jen takový typ iracionálního chování, které znemožňuje ostatním chovat se racionálně a sledovat svůj život. Jediným typem iracionálního chování, které znemožňuje ostatním prakticky uplatnit závěry svého rozumu (tj. racionálně se chovat), je iniciace fyzické síly vůči člověku.

Politickým systémem, který principiálně chrání člověka proti iniciaci násilí, je kapitalismus. Kapitalismus je politický systém, kde jedinou funkcí státu je prosazení a ochrana individuálních práv člověka. Pouze politický systém chránící svobodu a majetek člověka umožňuje, aby člověk mohl žít jako člověk. Funkce státu tedy tkví v zajištění vnitřní a vnější bezpečnosti, justice a zahraniční politiky. Právo na život, majetek a svobodu je neslučitelné s jakýmkoli odstínem "sociálního státu" či "smíšené," státem regulované ekonomiky. Kapitalismus není jen praktickým nástrojem k dosažení blahobytu člověka. Je jediným morálním společenským uspořádáním. Kapitalismus není dobrem jen pro zdravé, sebevědomé, racionální či bohaté lidi. Je dobrem pro každého člověka, protože je odvozen z podstaty člověka jako volní bytosti se schopností rozumu. Každému otevírá možnost pro realizaci svého potenciálu, umožňuje člověku žít jako člověk.

Toto ovšem není váš program, přestože by byl nejlepším postojem p

1 0
možnosti
MC

pro Český národ. Bohužel na to nejsou občané připraveni nejen u nás. Proto levice hýbe celým světem a extrémismus raší kam jen oko dohlédne. Tedy mluvme a bojme se levicových extrémistů. To je terorismus a obětování svobody nás všech.

0 0
možnosti
FB

Jeden by čekal, že svou blogerskou aktivitu v těchto dnech zaměříte na konkrétní odkazy na renomované historiky, kteří se zabývají koncentračním táborem v Letech a kteří potvrzují, že Lety byl nehlídaný neoplocený rezort pro nemakačenka, abyste vyvrátil důvodné podezření z toho, že jste lhář... A ono nic. No třeba příště...

4 0
možnosti
JL

Všichni lžou, jen ta vaše pravda je taková nějaká alternativní. Jak se lze přesvědčit.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/218452801100204

8 1
možnosti
Foto

Extrémistou, populistou, či xenofobem nemůže být každý. Propaganda tyto nálepky uděluje jen svým oblíbencům - oni vědí, že pokud by je dostali všichni kromě stran vyvolených, tedy TOP09 a několika dalších, nebylo by to věrohodné. Proto může být např. populista jen jeden - dříve to byla KSČM, pak ČSSD a nyní tedy SPD - druhý kandidát, hnutí Ano musí ještě počkat, dokud bude SPD v parlamentu, má tuto nálepku ona.

4 7
možnosti
Foto

... to nemůže, to je fakt - fakta jsou tím, co činí z komunismu, fašismu, nacismu extrém - nikoliv propaganda - propagandu zde předvádíte vy - nikoho normálního ještě nenapadlo označovat ČSSD, TOP 09 a další za extrémisty - popravdě takovou blbost, muže říct jen "oběť" propagandy, nebo hlupák, případně někdo, komu se z kolotoče zamotala bedna. ;-)

6 1
možnosti
Foto

Je pouze na občanech, jak si extremismus vysvětlí a jak ho budou chápat.

Zdroj: https://rozvoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=647778

... vážně? A já hlupák si myslel, že je to jasně daná věc - že termín extrémismus jasně označuje určitý typ chování či jednání - tak například já jsem extrémista, protože si myslím, že něco jako je SPD, by se nikdy nemělo dostat do parlamentu - a to včetně vašeho předsedy. To že je doba jaká je, že lidé slyší na - cituji: "sociální demagogií, motivovanou zejména rasovou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou sociální nenávistí", na tom nic nemění. :-/RvRv

zdroj citace: https://cs.wikipedia.org/wiki/Extremismus

5 1
možnosti

Jasně daná věc, kterou si kdejaký Loza napíše na wikipedii a která obsahuje vědecky vymezené fráze o "nenávisti". Velice legrační.

0 0
možnosti
MV

Až zase někdy budete chtít moralizovat, dejte si předně do latě vašeho pana předsedu a jeho názor na Lety.

6 1
možnosti
KP

Jako obvykle z Vasi strany. Jen prazdne zvasty. Opravdu si myslite ze pomuzete romske komunite vykoupenim a zbouranim prasecaku v Letech ?

2 3
možnosti
PK

Nic proti SPD, je to řádně zvolení strana v demo volbách..eurokomunismus je horší dogma,,,

5 5
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik