Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A víte vůbec co vše musel podniknout,aby jej vyhodili a měl jistotu zlatého padáku,

"Chudák" a jeden z těch nenažranců!!!!!!Do smrti veget!!! Jako 281 dam a pánů

"neodvolatelných" v oněch dvou spolcích! 201+80.

0 0
možnosti
Foto

Jenom díky ohromnému úsilí doručovatelek a přepážkových pracovnic ten moloch jakž takž funguje. Podle hodnotících kritérií ČP je asi nejlepší pošťačka ta, která plní produkty na víc jak 100% a poštu hází do řeky.

0 0
možnosti

Jsou blogeři, kteří neumí psát, a když už, tak jejich témata nestojí za nic.

A pak jsou blogeři, kteří sednou ke klávesnici a pak je radost jejich články číst.

Děkuji za perfektně podané informace a dávám karmu!

Už se těším na další.

:-)R^

2 1
možnosti

Drtivá ostuda naší nedávné minulosti je o dotacích. Tu v krabici, tu na hnízdě čápa, pak zase i z ha půdy, kterou osoba nevlastní, jinde zlatý poklad na poště. Dá se říci, že poctivě úsilný živnostník je pomalu vhodným a vzácným exemplářem do muzea ! Ba, ba pravil prodejce zeleniny na tržišti, přičemž docela obratně šťouchal mrkví do kláves přístroje EET ... :-)

3 0
možnosti

Takový hnus! Ty peníze měl přece dostat s. Okamura!

3 3
možnosti
Foto

V případě, že v nějaké další vládě bude Okamura premiérem a pan Rozvoral ministrem vnitra (neboť Česká pošta pod tento resort spadá) a Generálním ředitelem České pošty bude samozřejmě nějaký další známý okamurovec, potom si všichni z toho nemravného platu po zásluze NĚCO MÁLO olíznou - a zase se všichni v SPD budou mít dobře.;-), protože právě teď jsou na tom dost mizerně.

1 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik