Multikulturní ministr Daniel Herman si skrz imigranty nevidí do úst!

Pan Herman si myslí, že nás mohou zachránit pouze imigranti, což je jeho již několikáté selhání ve funkci ministra!

Sdělil to v rozhovoru pro časopis Týden s tím, že je nutné zasazovat se o to, aby nebyl evropský projekt míru a svobody ohrožen všudypřítomným populismem a krátkozrakými národními zájmy. Dále ještě mimo jiné dodal: „Jsem zastáncem jednoty v mnohosti. To je ta rozkvetlá bohatá zahrada, smíšený les, ne monokultura. A jestliže chceme povyšovat nějaký zájem nad ostatní a proti nim, je to špatně.“

Řekl to v den, kdy byl v tureckém hlavním městě Ankaře na vernisáži výstavy zastřelen střelbou do zad ruský velvyslanec islámským útočníkem s výkřikem: „Plníme rozkazy džihádu“. V ten samý den na vánočních trzích v Berlíně vraždili islámští teroristé, když vjeli nákladním vozidlem do davu a zanechali po sobě několik nevinných obětí a další desítky zranili. A aby toho nebylo málo, tak v islámském centru největšího švýcarského města Curychu se střílelo a zraněni byli tři lidé.  

Za takovou rozkvetlou bohatou zahradu a smíšený les opravdu pěkně děkuji a nechci pane Hermane! My, kteří to myslíme s Evropou opravdu vážně, jsme se nikdy proti nim, jak Vy říkáte, nepovyšovali a naším zájmem je a uděláme pro to maximum, abychom za žádnou cenu v České republice nedovolili šíření netolerantní, nenávistné, velice násilné, nedemokratické a ženami opovrhující islámské ideologie. Tato ideologie schovávající se za náboženství totiž ohrožuje naší tradiční svobodu, demokracii a kulturu a Vaše zmatené přesvědčení o multikulturalismu nemůže nikdy v demokracii fungovat.

Cožpak opravdu chcete pane ministře, aby to islámské kulturní obohacení, které nazýváte rozkvetlou bohatou zahradou a smíšeným lesem páchalo teroristické útoky i u nás? Kdy si již konečně uvědomíte, že plácáte nesmysly a že si nevidíte do úst?

Autor: Radek Rozvoral | čtvrtek 22.12.2016 7:12 | karma článku: 44,97 | přečteno: 3063x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik