Vlastenka Marine Le Pen – budoucí francouzská prezidentka!?

„Tato prezidentská volba proti sobě postaví dva koncepty. Na jedné straně bude globalistická varianta, kterou podpoří všichni moji konkurenti – a vlastenecká volba, kterou reprezentuji já,“ prohlásila Marine Le Pen.

Europoslankyně a předsedkyně Národní fronty odstartovala o víkendu v Lyonu ostrou fázi své předvolební kampaně před prezidentskými volbami, ve kterých bude velkou favoritkou.

Francii podle ní ohrožují dva totalismy v podobě ekonomické globalizace a islámského fundamentalismu. „Ve svém programu slibuji, že vrátím Francii její svobodu a vrátím lidem jejich hlas. Chci svobodnou, nezávislou a demokratickou zemi,“ sdělila Le Penová na startu své kampaně. Ve svém projevu uvedla, že závoje, které nosí některé muslimské ženy, mešity a modlitby v ulicích Francie jsou nepřijatelným kulturním nebezpečím.

Globalizace je podle ní výroba zboží otroky a toto zboží se pak prodává nezaměstnaným. Řešením je lokální revoluce vedená inteligentním protekcionismem a ekonomickým vlastenectvím. Slíbila, že vyvede Francii z eurozóny a je připravena zasadit se o referendum o vystoupení Francie z Evropské unie. Dále chce zdanit zaměstnávání cizinců, snížit hranici odchodu do důchodu, malým firmám a zaměstnancům snížit daně z příjmu a bezplatné školství jen a pouze pro francouzské občany.

Podle předběžných volebních průzkumů, ve kterých Marine Le Pen vévodí je vidět, že po politice s vlasteneckým programem, který v prvé řadě chrání národní zájmy, spravedlnost a svobodného občana ve svobodné a suverénní zemi s nulovou tolerancí nelegální imigrace a zákazu propagace islámské ideologie je stále větší poptávka. Je to logické vyústění proti globální politice Evropské unie, která svým centrálně-přerozdělujícím rakovinovým bujením na bázi byrokracie podporuje multikulturní ideologii se snahou zničit svrchované národní státy.  

To, že většina politických konkurentů a prodejných novinářů (tedy alespoň u nás v ČR) označuje Národní frontu krajní pravicí, jelikož je takto nazývat všechno vlastenecké moderní, jí vůbec nevadí, jelikož velké množství občanů těmto novinářům a politickým stranám nevěří už ani slovo. Hlásá to hlavně namyšlená levice, jelikož pro ní je nedemokratické všechno to, co není levicové a pokud nevyhraje v jakýchkoli volbách jejich kandidát nebo strana jako taková, jsou řízeně schopni při demonstracích klidně zapalovat automobily, jak se to děje v současné době ve Spojených státech. Demokraticky a s pokorou totiž prohru neunesou.

Přeji Marine Le Pen vítězství a těším se, až jí budu moci osobně pozdravit a pogratulovat!

Autor: Radek Rozvoral | úterý 7.2.2017 7:10 | karma článku: 36,58 | přečteno: 843x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik