Multikulturní ideolog Schulz nám opět vnucuje imigranty!

Kandidát německé sociální demokracie na kancléře a bývalý předseda Evropského parlamentu Martin Schulz opět tlačí na solidaritu s imigranty v souvislosti s čerpáním evropských fondů.

Jak uvádí Novinky.cz, řekl to ve svém středečním projevu v bavorském Vilshofenu. „Německo udělalo to, co největší země EU udělat musela. Přijali jsme nejvíce lidí v Evropě,“ prohlásil s tím, že SRN může být hrdá na to, jak situaci v letech 2015 – 2016 zvládla a dodal: „Byl to akt solidarity. Chci ale hned dodat, že se Německu od všech solidarity nedostalo.“ Chce nám tím sdělit to, že kdo nesouhlasí s diktátem EU ve věci imigrace, je nepřítel a bude proti němu použita síla.

Tento multikulturní levicový ideolog bez maturity zapomíná na to, že s pozváním a roztaženýma rukama přišla jeho konkurentka na post kancléřky Angela Merkelová a to v době, kdy on sám šéfoval Evropskému parlamentu. Takže kde bere tu drzost ostatním evropským státům něco takového vnucovat? Je to samozřejmě proto, že se to sociálním inženýrům vymklo z rukou, zaplavili svým nic neděláním a možným zainteresováním v řízené invazi, čemuž říkají solidarita celou Evropu a teď neví kudy kam.

Pan Schulz se cítí být hrdý na to, že svou multikulturní ideologií rozvrací Evropu a její svobodu, demokracii a křesťanskou kulturu šířením násilné, netolerantní, nenávistné a ženami opovrhující islámské ideologie, která na Starý kontinent přináší teror a násilí v podání džihádu a práva šaría. To není žádná hrdost, nýbrž zrada evropských hodnot, které po staletí vytvářeli naši předkové.

Hrozím se toho, že by tento dvakrát propadnuvší gymnazista, kterého z gymnázia vyloučili, a vyučený knihkupec, uspěl tento rok na podzim v německých volbách a stal se kancléřem. Pokud se tak stane, budeme se slzou v oku vzpomínat na „zlaté časy“, kdy vládla velice kritizovaná paní Angela. Proto je nejvyšší čas vyhlásit referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie!

Autor: Radek Rozvoral | úterý 7.3.2017 6:13 | karma článku: 41,73 | přečteno: 2036x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik