Prý se ČR stále potýká se sociální diskriminací Romů!

9. 03. 2017 7:08:07
Vyplývá to z výroční zprávy amerického ministerstva zahraničí o stavu lidských práv ve světě. A já říkám – co zaseli, to také sklízí!

Washington nám vytýká nedostatečné zapojení Romů v politickém životě, ačkoli v zemi existují romské strany. „Žádní Romové nezasedají v parlamentu, ve vládě, u nejvyššího soudu, romští kandidáti neuspěli ani v regionálních volbách,“ uvedla zpráva.

Jestli to nebude náhodou tím, že drtivá většina této populace nemá zájem na sobě pracovat, vzdělávat se, poctivě vytvářet hodnoty, řádně vychovávat děti a jen parazitují a vysmívají se celé naší společnosti, která je živí, neustále trpí jejich excesy a nepřizpůsobivý život opírající se o několik druhů sociálních dávek a podepřený pozitivní diskriminací ze strany některých vychytralých politiků, kteří zakládají a nepřímo provozují desítky neziskových organizací na podporu začleňování této populace. Do těchto neziskovek tečou desítky milionů korun ze státního rozpočtu, a čím více jich je, tím více narůstá vyloučených lokalit, což naznačuje to, kde asi ty miliony na začleňování končí. Věřím, že pokud by se počet těchto neziskovek rapidně snížil, řádně se kontrolovalo jejich hospodaření a většina financí se použila tam, kde se má, vyloučených lokalit by ubylo.

Neházím všechny Romy do jednoho pytle a sám mám mezi nimi několik dobrých přátel, o kterých vím, že poctivě pracují, řádně vychovávají své děti a žijí spořádaným životem a to i přes to, že celé své dětství prožili v dětském domově, jelikož jejich rodiče se na ně vykašlali a odhodili je jako hadr, tak jo to tato populace umí. Oni to ale nezabalili, řádně chodili do školy, vyučili se, pracují a celé společnosti ukazují, že když se jen trochu chce, tak to jde!

Jsem si jist, že tu výroční zprávu amerického ministerstva zahraničí nový americký prezident Donald Trump neviděl a byla vypracována bývalou administrativou prezidenta Baracka Obamy, jelikož právě jeho administrativa po celou dobu vládnutí vytvářela pozitivní diskriminaci menšinám všeho druhu, které podporovala po celém světě a to právě proto, aby se někteří političtí šíbři mohli přes tento problém finančně napakovat a pak lidsko-právně kritizovat a se zdviženým ukazováčkem na to poukazovat. V krátkosti se to dá okomentovat slovy: „Co zaseli, to také sklízí.“

Autor: Radek Rozvoral | čtvrtek 9.3.2017 7:08 | karma článku: 37.07 | přečteno: 1656x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 24.92 | Přečteno: 462 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 361 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2502

Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...