Radek Rozvoral

Znásilnění je horším aktem, ale pouze na začátku…

31. 08. 2017 6:58:10
Znásilnění je horším aktem, ale pouze na začátku, když jde pindík dovnitř, pak se žena uklidní a užívá si to jako normální pohlavní styk.

Takto podle agentury ANSA komentoval čtyřiadvacetiletý pakistánský kulturní mediátor pracující pro italskou neziskovku, jež má za úkol harmonizovat zvyky připluvších imigrantů s domorodci, brutální čtyřnásobné znásilnění polské dívky na italské pláži v Rimini, ke kterému došlo před několika dny. Čtveřice zřejmě afrických mužů zde brutálně napadla mladé polské partnery. Muže nejdříve zmlátili do bezvědomí a pak se všichni čtyři brutálním způsobem „vystřídali“ na jeho partnerce.

Takže takovéto multikulturní mediátory zaměstnávají evropské neziskové organizace, které tím vlastně podporují minimálně v tomto případě islámskou ideologii, která má ženy pouze jako věc a muži si s nimi mohou dělat, co chtějí. V islámu může žena pouze otěhotnět a pak vychovávat děti. Ostatní zcela normální a svobodné záležitosti může dělat pouze se svolením muže. Nějaká lidská práva se v tomto světě neřeší, jelikož prorok Mohamed je vzor k následování.

Státy jako jsou Francie, Velká Británie, Německo, Švédsko a další udělaly v minulosti obrovskou chybu v tom, že chtěly, aby se u nich žilo multikulturně a neuvědomovaly si, že právě toto násilné a netolerantní islámské ideologii nesmírně vyhovuje. Ta totiž ve jménu džihádu řízeně a postupně vysílá do Evropy své zástupce, aby usilovali o její šíření ve světě, tak jak jim to nařizuje prorok Mohamed.

Z těchto obrovských chyb se my občané České republiky musíme velice poučit a nedopustit, aby se něco podobného začalo dít i u nás. Máme to pouze ve svých rukou, a pokud o tom začneme všichni alespoň trochu přemýšlet, dojdeme k tomu, že jedině tak jsme schopni si uchránit naši kulturu, tradice, svobodu a demokratické hodnoty, které nám předávali naši předkové.

Autor: Radek Rozvoral | karma: 43.84 | přečteno: 3305 ×
Poslední články autora