Lidl a jeho řitní alpinismus, aneb islám do Německa patří!

Pach ropy, jež zatemňuje mozek a maximalizace zisku napříč evropskými státy přiměla majitele německého řetězce Lidl ke kroku, se kterým může souhlasit snad jen paní Angela a jí podobní multikulti sluníčka, jež zaprodávají Evropu.

Odstraňování křesťanských symbolů na reklamách a obalech zboží německého řetězce Lidl je pokusem o záměrné překrucování dějin ve prospěch nenávistné islámské ideologie. Tímto řitním alpinismem, nám dal Lidl jasně najevo, že je schopen za pár prašivých dukátů udělat cokoli. Je to nehorázné chování na podporu islamizace veřejného života a společnosti jako takové.

Majitel Lidlu není ale sám, kdo podporuje tuto středověkou netolerantní a zvrácenou ideologii. Své chování může směle opřít o nejnovější vyjádření spolkové kancléřky Angely Merkelové, která v předvolebním televizním duelu podle serveru deníku Bild mimo jiné uvedla, že islám, který je v souladu s ústavními principy, do Německa patří.

Vskutku krásné prohlášení, jen co je pravda. Má to ale jeden obrovský háček. Islám v souladu s ústavními principy západní společnosti, která funguje na základě svobody a demokracie nikdy nebude a ani být nemůže. Lidská práva a to hlavně práva žen jsou v islámské ideologii, která se schovává za náboženství, velice omezena, což je s ústavními principy v rozporu. Stejně tak je to i s džihádem a právem šaría.

Politici, jako je paní Angela jsou obrovským nebezpečím pro evropskou společnost a ze všech těch jejich kroků, které doposud v rámci imigrační krize provedla je vidět, že je pach ropy přetavený v dukáty velice mocným opiem, který zatemňuje mozek, jež pak nemůže produkovat zdravý rozum.

Autor: Radek Rozvoral | úterý 5.9.2017 6:56 | karma článku: 41,30 | přečteno: 1856x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik