Radek Rozvoral

Odporně nenávistné tendence elitářského europoslance Teličky!

26. 09. 2017 6:43:11
Kam až je schopná dojít politická korektnost v podání elitářských a eurohujerských globalistů, kteří se neštítí zaprodat Evropu islámským nájezdníkům?

Současný místopředseda Evropského parlamentu Pavel Telička reprezentující hnutí ANO 2011 se v nedávném rozhovoru pro server Info.cz vyjadřoval k možné povolební spolupráci hnutí ANO 2011 a hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD), o kterém mluvil místopředseda ANO 2011 Richard Brabec.

Na otázku co si o takovéto spolupráci myslí řekl mimo jiné toto: „Když se člověk podívá na některé ty billboardy, tak se mi chce vzít sprej a posprejovat to. A když se podívám na pana Okamuru a ty jeho výplody, tak je to šílené.“

Pan Telička dává těmito odporně nenávistnými tendencemi najevo, že názor, který zrovna on nesdílí je špatný. Ba co víc, dokonce by propagační poutač, na kterém je ten názor napsán klidně poškodil nebo dokonce zničil. Tento pán je úplně stejný, jako někteří jemu podobní, kteří propagační materiály hnutí SPD permanentně ničí a to po celé České republice. Je to odporné a všichni, kteří to dělají včetně nabádajícího pana Teličky, jsou gauneři.

Stejně nenávistná je i islámská ideologie, kterou pan europoslanec jako přední zástupce Evropské unie podporuje a zatím dělá všechno proto, aby byla celá Evropa za pár let pouze muslimská. Používá k tomu eurounijní bruselskou diktaturu, na kterou je zvyklý z osmdesátých let minulého století, tedy z doby, kdy byl členem KSČ.

Tito elitářští a eurohujerští globalisté jsou plní zloby a nenávisti proti suverénním národním státům a kdyby bylo pouze po jejich, nezdráhali by se zaprodat Evropu islámským nájezdníkům.

Autor: Radek Rozvoral | karma: 34.42 | přečteno: 1241 ×
Poslední články autora