Peníze slušným ne parazitům!

Různé sociální dávky jsou každoročně nejvyšší položkou státního rozpočtu a pravidelně se rok co rok navyšují, což je pro budoucnost našeho státu neúnosné.

Při podpoře mladým rodinám s dětmi je proto potřeba nastolit úplně jiný sytém podpory. Je třeba jít cestou daňových slev a rodinám se třemi a více dětmi, kde alespoň jeden z rodičů pracuje a má čistý trestní rejstřík odpustit daň z příjmu. Na druhé straně je třeba odmítnou vyplácení sociálních dávek práceschopným rodičům, kteří nemají čistý trestný rejstřík, dlouhodobě nepracují a tolerují svým dětem neomluvené hodiny ve škole. Tito nepřizpůsobiví občané se nám smějí do očí a na současném štědrém a bezpracném sociálním systému parazitují.

Mít děti nesmí být luxusem, jak se to děje v současné době. Děti vychovávané v tradiční rodině jsou budoucností pro tuto zemi a základem jejich bezpečné výchovy. Tradiční rodina je základem státu a má pro něj nezaměnitelný význam. Udržuje vlastní kulturu, zvyky a tradice, což jsou hodnoty pro udržení jazyka a národa jako takového.

Narozené děti jsou také zárukou stability průběžného důchodového systému, který by měl do budoucna preferovat řádnou výchovu dětí a tím do důchodového systému umožnit takto smýšlejícím lidem odvádět menší množství prostředků než lidem, kteří děti mít nebudou, nebo je nebudou řádně vychovávat. Tento sytém by tak motivoval mladé lidi k zakládání tradičních rodin, které by produkovaly děti a řádně je vychovávaly.

Autor: Radek Rozvoral | čtvrtek 12.10.2017 6:50 | karma článku: 32,55 | přečteno: 972x
  • Další články autora
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik