Radek Rozvoral

Prosudetští lidovci kvičí jako podsvinčata!

27. 11. 2017 7:06:59
Vztek, arogance, samozvané elitářství a neskutečná nenávist je z prosudetských lidovců vidět z každého jejich vystoupení v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky.

Minulý týden jsem měl díky voličům SPD tu čest poprvé zasednout do poslanecké lavice v jednacím sále Poslanecké sněmovny, kde jsem byl svědkem „žlutého“ lidoveckého divadélka v podání pánů Bělobrádka, Jurečky a hlavně Bartoška, kteří ve svých vystoupeních na mikrofon u řečnického pultíku kvičeli jak podsvinčátka. Z toho kvičení byl cítit vztek, arogance, samozvané elitářství a neskutečná nenávist ke všemu, co nebylo podle jejích zájmů.

Tito pánové chrlí nenávistný oheň hlavně do řad vlasteneckého SPD a budou ještě asi dlouho vydýchávat úspěch našeho hnutí ve smyslu 22 poslaneckých mandátů.

Lidovci se dlouhodobě ohánějí podporou rodiny, která je základem státu, ale ať mi někdo ukáže, co za svou letitou kariéru v Parlamentu pro rodinu udělali. Moc toho za ta léta nebude a to i přes to, že byli několikrát ve vládní koalici, což jim šlo náramně dobře. Vždy uměli velice rychle skočit do vládnoucího koaličního chomoutu bez ohledu na to, kdo ten chomout právě připravil, zda levice nebo pravice. Svým kladným postojem k nepřizpůsobivým a parazitujícím občanům vyvolávají a šíří pozitivní diskriminaci, k čemuž se nestydí používat veřejné finance.

Další z věcí, která jim jde také velice dobře, je řitní alpinismus Sudetoněmeckému krajanskému sdružení, na jejichž sjezdy lidovci pravidelně jezdí a s radostí tam vystupují se svými srdcervoucími projevy. Bojím se, aby se jim za nějakou dobu neomluvili s tím, že vlastně kolaborace s Hitlerem žádnou kolaborací nebyla.

Lidovci se nám snaží ve Sněmovně nenávistně vysvětlovat, jak podle nich vypadá demokracie a řádně jim v tom vypomáhají starostové, a pánové Kalousek (TOP09) se Stanjurou (ODS), tedy nově založený Demokratický blok neboli DEBL. Všichni při tom kvičí jako podsvinčata a jsem přesvědčen o tom, že až začneme projednávat návrhy zákonů ohledně přímé demokracie, která je nejspravedlivějším politickým systémem a tou pravou demokracií, začnou kvičet ještě více, jelikož až zas takovou demokracii tito pseudodemokraté nemusí.

Autor: Radek Rozvoral | karma: 34.66 | přečteno: 1390 ×
Poslední články autora