Levicoví extremisté, anarchisté a neofašisté!

To jsou všichni ti, kteří neuznávají demokratické principy, pohrdají výsledky voleb, nemají argumenty a vyzývají k násilí jen proto, že má někdo rozdílný politický názor než oni sami.

Tito lidé se neštítí ničeho a jsou tak zbabělí, že dokáží fyzicky napadnout i bezbrannou ženu. Někteří z nich jdou až za hranu a hrozí svým názorovým oponentům na sociálních sítích jejich fyzickou likvidací. Jsou to chudáčci, kterým chybí sebereflexe a mohou být velice nebezpeční.

Když nad tím tak přemýšlím, může to být ale také trochu jinak. Co když to jsou jen internetoví vykřikovači šířící násilí pouze přes klávesnici počítače, kteří si dovolí napadnout jen na první pohled fyzicky slabšího člověka a tím si zvyšují své sebevědomí, ale pokud by došlo na lámání chleba, tak by utekli jako krysy do děr?

Kde je pravda nevíme, co ale víme bezpečně je to, že se před takovými posluhovači takzvaného hlavního proudu musíme mít velice na pozoru, jelikož jejich chabé mozečky nedokáží rozeznat co je pro ně výhodnější a nechají sebou manipulovat jen proto, aby si mohli dokázat, jak umí být „úderní“.

Mohou být schopni všeho, takže pozor na ně. Je potřeba jim ale také jedním dechem vzkázat, že se jich v žádném případě nikdo nebojí a nikdy se ani bát nebude. Je potřeba se nenechat vyprovokovat k nějakým neuváženým krokům a za žádnou cenu neklesnout na jejich chabou mentální úroveň, jelikož jejich chápání demokracie je přesně to, co demokracií není a ani se jí to vzdáleně nepodobá.

Autor: Radek Rozvoral | pondělí 18.12.2017 7:04 | karma článku: 33,99 | přečteno: 1058x
  • Další články autora

Radek Rozvoral

Peníze slušným ne parazitům!

12.10.2017 v 6:50 | Karma: 32,55
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik