Radek Rozvoral

Čím více africké a arabské imigrace, tím méně Velikonoc!

29. 03. 2018 6:56:59
V dnešní hektické době, a to nejen na poli politickém, se děje tolik závažných událostí, že je obyčejný občan ani nestíhá pořádně vnímat a vyvozovat si z nich možné důsledky.

Ve sledu těchto událostí jsme možná ani nezaregistrovali, že jsme se dočkali tolik očekávaného jara, s výhradami se nastavili na letní čas a těšíme se, jak v kruhu svých nejbližších prožijeme v lásce a pohodě velikonoční svátky.

Velikonoce jsou oprávněně historicky spojovány s jarem, protože časově do tohoto ročního období patří. Boží hod velikonoční je vždy první neděli po prvním jarním úplňku a letos vychází Velký pátek na 30. března, Velikonoční neděle na 1. dubna a Velikonoční pondělí na 2. dubna. Tento svátek je nejvýznamnějším křesťanským svátkem oslavující zmrtvýchvstání Ježíše Krista a patří mezi nejoblíbenější svátky ve velké části světa. U nás mají Velikonoce i velký význam z pohledu upevňování lidových tradic, které spojují lidi na vesnicích i ve městech. Mezi jejich symboly patří velikonoční kraslice, pomlázky a řehtačky.

V této sváteční době se navštěvují příbuzenské rodiny a přeji si hlavně zdraví, společné soužití ve společnosti, která zajistí jejich spokojenost a bezpečí. Dobře fungující rodina tvoří základní stavební buňku naší společnosti a je tou nejdůležitější hodnotou pro náš stát. Stát by měl proto zabezpečit rodinám takové podmínky, aby všichni její členové prožívali plnohodnotný život v bezpečné zemi.

Proto si nemůžeme dovolit tolerovat Evropskou unií připravovaný tzv. Dublin IV, což je návrh nové směrnice o přerozdělování imigrantů v Evropské unii, který se má stát reformou Dublinského protokolu. Tato připravovaná reforma ukotvuje povinné přerozdělování imigrantů a nově určuje, že všechny členské země EU jsou povinny přijímat imigranty podle přerozdělovacího mechanismu, který určí Evropská komise podle klíče HDP a populace. Strašákem této novely je hlavně to, že jednotlivé členské země nebudou mít kontrolu a možnost výběru nad tím, jaké imigranty dostanou přidělené.

Více jak 90% těchto imigrantů jsou vyznavači netolerantní, nenávistné, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie, která neuznává svobodu, demokracii, křesťanské hodnoty a tradice a celou dobu od svého vzniku proti těmto hodnotám nekompromisně a zákeřně bojuje a na základě džihádu neustále bojovat bude.

Nám tedy nezbývá, než se tomu odhodlaně bránit, jelikož z toho vyplývá, že bychom také za pár let nemuseli vůbec žádné Velikonoce slavit!

Autor: Radek Rozvoral | karma: 30.94 | přečteno: 974 ×
Poslední články autora