Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Princip přímé demokracie, jejíž příkladem je Brexit určitě poučí elity a přímou demokracii postaví v EU mimo zákon

0 0
možnosti
Foto

Ještě aby se jich Maďaři nebáli, když jim skoro 400 let trvalo, než je od sebe vyhodili a teď jim je nějaká bruselská direktiva chce vrátit povinně zpět..

0 0
možnosti

Prosím Vás nějaká většina .... V Evropě nevládne většina ale Junkers, Schulz, Merkel, Dienstbier, Holland,.... Rv

1 0
možnosti

Letadla Junkers letala za valky.

1 0
možnosti

Mě stačila věta v úvodu: nechtějí s NÁMI. S kým s námi? Copak jsme Němci nebo Švédové?

0 0
možnosti

Vondruška: "Být to za dob našich dědů jsou meče z pochev venku".

1 0
možnosti

A děda z matčiny strany by bojoval na straně EU a děda z tátovy strany v legii "Za nezávislost". Jako Češi v První světové......Rv;-D

0 0
možnosti

Na všechno už je pozdě. Slova se budou ještě chvíli plácat, psi štěkat, ale karavana jde dál.

1 0
možnosti

"Věřím, že se v brzké době podaří ve většině států Evropy prosadit politický systém přímé demokracie, který funguje na bázi referend a že si potom vždy lidé odhlasují to, co je pro většinu nejpřijatelnější bez toho, aby se podřizovali samozvaným elitám."

To je ovsem naprosto nekriticky optimismus. Demokracie je velmi pomala a lide neradi priznavaji sve chyby, takze trva dlouho, nez jsou ochotni volit nejakou jinou stranu nez minule.

Ja bych si sice pral, aby se v brzke dobe podarilo ve vetsine statu Evropy prosadit politicky system prime demokracie nebo alespon zvolit politiky, kteri by hajili zajmy svych volicu a sve zeme, ale neverim tomu, ze se to podari.

3 0
možnosti

Dokonce i zde na idnesu jsou sluníčkáři, vítači, obhájci islámu a jiní mentálně, morálně a citově inferiorní jedinci v drtivé menšině. Přivítejme je mezi dospělé a tvařme se, že jsou nám rovni :-)

6 0
možnosti

P31a91v30e65l 69N53o70v92á89k

16. 7. 2016 22:48

To s tim referendem je kolosální hovadina.

5 9
možnosti

J96a54n 73B48u62r17i74a97n

18. 7. 2016 14:28

Nevím, proč p. Nováka mínusujete. Nadáváme na politiky, ale volíme je my. Takže jako národ volíme blbě.

Proč máte dojem, že v referendech budeme volit správně?

4 1
možnosti

Stejně jako autor si myslím, že přímá demokracie fungující na bázi referend je řešením, ale nevěřím, že s v brzké době podaří prosadit. Každé dílčí použití prvku přímé demokracie které mělo pozitivní výsledek (přímá volba prezidenta u nás, referendum o brexitu) jenom utvrzuje "elity", že to už nesmí nikdy dopustit, viz. prohlášení Sobotky. Věřím ale, že zlepšující se stav britské společnosti v následujících letech bude dobrý argument v budoucích (nejen příštích) volbách, že účinné referendum ve volebním programu je hlavním kritériem volitelnosti strany.

19 0
možnosti

V brzké době spíše přijdeme o volební právo.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik