Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

R80o63m53a92n 34M78á90c67a

14. 7. 2016 18:23

vsichni uz vi, ze nas zachrani jedine zvoleni autora do nejake hezky ohodnocene funkce... a spd taky ziska ve volbach 99 %, protoze za takovou cast obyvatelstva prece hovori...

5 42
možnosti
JB

Pane Máco, tady nejde o autora, tady jde o průzkum, který byl zvěřejněný i v celostátních médiích, a kupodivu, obyvatelé České republiky se tohoto průzkumu neúčastnili. Takže nejsme xenofobní a islamofobní jenom my. Nebo si myslíte, že tento průzkum byl udělám stylem, jakým se před časem dostal na chvíli k funkci prezidenta pan Bellen v Rakousku? Když ne podvodem, tak nekompetentností lidí, co sčítali slavné korespondenční hlasovací lístky? Tehdy jse výsledek voleb oslavoval. Teď vám výsledek jednoho průzkumu nevoní?

34 2
možnosti
KC

Islám je založen na expanzi, nenávisti k jinak myslícím a žijícím komunitám, proto ani jeho zakladatel - Mohamed - neměl potřebu reformovat morálku polodivokých Arabů. Ježíš hlásal pravý opak: Židovskou tezi Oko za oko, zub za zub, změnil na lásku a odpuštění. Nevěřím, že se islám reformuje v umírněné náboženství. Pokud by k tomu přece jen došlo, islám zanikne, zmizí a převáží snaha žít pokojně se všemi. Bude to vítězství umírněné křesťanské morálky nad násilím, nesnášenlivostí a tmářstvím.

48 3
možnosti
JR

J11a62n 49R75á93ž

14. 7. 2016 13:00

Přijmout tezi, že lze Islám reformovat, znamená připustit, že jeho fundamenty jsou správné a dobré, jen jejich současná aplikace je špatná.

Což, jak jsem přesvědčen, zrovna u Islámu připustit nelze

34 1
možnosti
OK

Vy si nejprve ten svět pořádně zjednodušíte a pak s těmito zjednodušeními pracujete. Nezpochybňuji tu žádný výzkum, ostatně já také většinu současných imigrantů z islámských zemí nepovažuji za přínos.

V Evropě žije většina obyvatel, kteří více méně spadají do křesťanské kultury (pojem náboženství by zde už byl nepřesný). Podíváme-li se na Evropu pohledem posledních sta let, můžeme coby nestranní pozorovatelé při povrchním přístupu snadno dojít k závěru, že buď Evropané, nebo křesťanství, případně obojí, jsou velmi nebezpečné ideologie. Protože jatka, která se zde odehrála, dosáhla tak obrovských rozměrů, že nějaký Islámský stát opravdu jen stěží kdy může svou brutalitou Evropu dohonit.

Méně, ale opravdu jen o málo méně povrchní náhled pak může říci, že to ne celá Evropa, to jen Němci (případně také Rusové apod.).

Podobně povrchní jsou pak názory, které tvoří rovnítko mezi muslimem a zločincem, aniž by zohledňovali, že konkrétní muslim je obyvatelem nějaké geograficky i kulturně blízké (např. Francie od časů kolonizace Afriky) či vzdálené země (třeba Afghánistán).

Nepochybuji o tom, že kdyby v přelidněné Indii došlo k nějaké katastrofě (což se může stát docela rychle), zažili bychom v Evropě asi ještě mnohem horší imigrační šok lidí, kteří nechodí v džínách a nemají v kapse iphone a z jejichž sociálních návyků můžeme získat noční můry.

3 26
možnosti
FB

Nová doba: Argumentace masou :-) Samozřejmě nemůže chybět zmínka o "samozvaných elitách". Hezké, intelektuálně velmi podnětné čtení... ;-D

5 29
možnosti
FB

Dle Gallupova ústavu je 42% Američanů přesvědčeno, že Bůh stvořil člověka v jeho současné podobě. Navrhuji hlasování o tom, jestli je tato informace správná...

2 8
možnosti
Foto

P93e79t89r 94H49e91s46s

14. 7. 2016 10:19

Ekonomické migranty nemilují nikde v Evropě. Nedávno jedna země i z tohoto důvodu rozhodla o vystoupení z EU. V Británii vadily voličům nikoliv islámští imigranti z Pákistánu, ale ekonomická migrace hlavně z Polska, Česka, Slovenska a Maďarska. Nemáme nesnášenlivou víru, pocházíme ze stejné civilizace, a stejně těm anglanum jsou Pákistánci bližší než my. Proč?

17 4
možnosti
Foto

Prostě proto, že to kdysi byla jejich Indie. Pákistán to je až od samostatnosti.

5 3
možnosti
JR

J45a84n 77R81á18ž

14. 7. 2016 10:19

V první větě píšete, že "přestáváme věřit, že se migranti dokáží v Evropě integrovat a žít s námi v míru". Vy a Vaši znsmí jste tomu někdy věřili, když používáte první osobu mn.cisla? Já, a nikdo z okruhu mých známých, tomu nevěřil ani vteřinu.

Věřit, že kolonisté, a invaze migrantů zejména z Afriky a Blízkého východu, ničím jiným než pokus o kolonizaci Evropy není, se budou chtít přizpůsobit nám, je jen lidskoprávní utopie. Nikdy v historii se dobyvatel neminil přizpůsobit původním obyvatelům, i když to v období, když byl v menšině. mohlo tak vypadat. Kolonisté vždy měli, mají dnes a vždy mít budou snahu, přinést a instalovat na kolonizované území svou kulturu.

P.S. Když Evropané své kulturní hodnoty, které vytvořily podmínky pro jejich světovou dominanci, opustili a nahradili dekadentmimi novými "evropskými hodnotami" , nebudou mít s prosazením svých kulturních zvyklostí problém, když jich do Evropy budeme pouštět v stejném počtu jako vloni a letos.

35 4
možnosti
JR

J31a88n 53R44á92ž

14. 7. 2016 12:53

Kdyby mi nedal mínus p. Polický, když je v diskuzi přítomen, musel bych se zamyslet nad obsahem mého příspěvku!;-D

12 4
možnosti
MR

M13a71r13t30i11n 17R40a32m

14. 7. 2016 9:30

Pokud celá EU nesjednotí dávky a péči o imigranty na úroveň nejslabšího člena EU, tak tu migraci nezvládne, pokud nechtějí "elity" na hranicích postupovat razantněji.

33 0
možnosti
Foto

Chtělo by to dodat ty další statistiky, které dokazují, že migrnti zvyšují kriminalitu...Ty výsledky, které byly prezentovány naopak potvrzují, že např. v německu se kriminalita migrantů nijak neliší od kriminality celé populace.

To, že se někdo obává terorismu.....neznamená, že odmítá pomoc uprchlíkům nebo oecně příchod migrantů.

1 60
možnosti
Foto

Pane Polický, německého zloděje policie zadrží, ale imigranta ne.

Ti si bez ptaní a bez zaplacení odnášejí z obchodů zboží a nikdo je nezastaví.

Zákonitě tedy ani nemohou být v žádné statistice.

47 3
možnosti
VH

Ty, ty, ty, Radečku! Procenta jsou t a , nikoliv ty.

7 1
možnosti
MS

Ne, že bych chtěl rýpat, ale kde v jeho příspěvku vidíte nějaká "procenta" ? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik