Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ooo jak je to proste. Zastavit veskere 'celospolecenske' dotace 'neziskovkam' ze statem nazlodejenych dani a predat toto stesti tem, kteri by chteli prispivat. ZE SVEHO. Par se jich najde i tady. Takze se jim preje hodne stesti a stedra kapsa.

17 3
možnosti
ON

Když o tom tolik víte tak proč nezapíšete jak velké celospolečenské dotace člověk v tísni dostává.

6 1
možnosti
Foto

No myslím, že pan Pánek má mezi lidmi mnohem větší podporu než vy a to vaše obskurní sdružení.

Když už si do svých nevymáchaných úst berete pana Pánka a Člověka v tísni měl byste si napřed zjistit co dělají.

https://www.clovekvtisni.cz/cs

6 20
možnosti
JT

A ona se integrace v západní Evropě podařila ? Ano - Ne.

11 1
možnosti
MK

Prohlášení Šimona Pánka o té úspěšné integraci v Evropě mne hodně překvapilo. Jeho práce jsem si vždycky velmi vážila a sama jsem jim pravidelně přispívala. Člověk v tísni pomáhal všude, nejen v muslimských zemích, a dělal to dobře. Vždy jsem si myslela, že je financován z darů jednotlivců a České televize. Konspirace o USA, CIA, Sorosovi a spol. mi připadají přehnané.

3 1
možnosti
Foto

Pokud se opravdu objektivně na situaci muslimů v Evropě podíváte tak jsou jich zde desítky milionů a problémy dělají řádově desítky tisíc z náboženského (ideologického) hlediska (cca 1promile) a řádově statisíce se podílí na kriminalitě či jiných problémech (řádově 1%)

To jsou čísla, která jsou běžné i v původní Evropské populaci.

Pan Pánek má v zásadě naprostou pravdu.

Problémem je to, že pro media jsou vděčné články o kriminalitě muslimů a proto se o ni píše a pokud něco spáchá původní Evropan tak se o tom nedozvíme, nebo jen zcela okrajově.

4 8
možnosti
ZK

Občané jsou paka, z nich by si asi neměl dělat násilí.

1 0
možnosti
ON

Pokud nesdělíte kdo a kolik mu královsky platí tak jste pouze lhář. A to že se máme nyní nejlépe v historii je nezpochybnitelný fakt.

7 6
možnosti
VM

Nezpochybnitelný fakt je,že migrace se nezdařila,o tom je článek.

6 1
možnosti
Foto

To, že uprchlická krize je žeň pro neziskové organizace je věc známá a byla o tom pěkná napsaná reprotáž v týdeníku Reflex. Jinak naporostý souhlasR^R^

20 1
možnosti
Foto

To miluji, když někdo začne mluvit za "většinu občanů" :-\

10 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik