Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohl byste nám říct, kdo pak asi tu loutku zvolil? nebyli to ti samí, co nyní nejvíce křičí, že nechtějí EU, kvóty a ani ty rovný banány(jakkoliv je to marginálie)? ;-DRv

4 0
možnosti
JL

Vidíte to poněkud jednostranně. Víte, já nevěřím na ty jasné většiny. Kdyby tomu tak bylo, tak tady už dávno vládne někdo úplně jiný - třeba Okamura. Jenže ten se s bídou dostane do Sněmovny. V krajských volbách si myslím, že bude úspěch, když bude mít tak pět zastupitelů dohromady.

2 0
možnosti
Foto

Když vás budu parafrázovat:

Vzhledem k výsledkům voleb i průzkůmům je evidentní, že u nás máte ještě menší podporu než paní Merkelová a nesnáší vás extremisty zřejmě ještě větší procento lidí v ČR a přesto máte tu "drzost" veřejně publikovat, vystupovat a dokonce i kandidovat ve volbách;-)

4 2
možnosti
JT

Děkuji za mínus . Já se domnívám, že extrémisté jsou lidi jako vy.

6 2
možnosti
FB

Ano, jistě! Předsedkyně CDU (křesťanských demokratů) jede podpořit ve volbách předsedu sociálních demokratů... Ano, jistě! Merkelová zaplavila celou Evropu islámskými imigranty... Ano, jistě! Uprchlík před válkou musí být v otrhaných šatech a nesmí mít iPhone, protože musí být zcela chudý... Hm... Tohle všechno má k pravdě asi taky blízko, jako Dolly Buster k panenství...

5 5
možnosti
FB

No prostě lidi jsou rádi klamáni a rádi si sami sobě lžou. Žerou laciné náhražky, koukají na stupidní telenovely, čtou Parlamentní listy... Takže není divu, že někdo uvěří nesmyslům o tom, jak Merkelová zaplavuje Evropu islámskými imigranty a je tu kvuli podpoře své loutky Sobotky... Lidi jsou rádi klamáni.

2 0
možnosti
OK

Je třeba panu autorovi vysvětlit, že státní návštěvy se neodehrávají z popudu občanů a podle jejich preferencí. Německo je náš největší a nejdůležitější soused a proto je žádoucí mít s ním dobré vztahy a navzájem se na nejvyšší úrovni navštěvovat.

Je vysoce pravděpodobné, že současná německá kancléřka ve své funkci brzy skončí, to však nic nemění na jejím současném politickém významu.

Co se týče jejího obviňování kvůli vlně imigrace, není to až tak úplně fér. Tento názor, že je třeba pomáhat uprchlíkům, byl v Německu silný snad více než jinde i kvůli německému "hitlerovskému komplexu". Je jasné, že v tomto ohledu kancléřka reprezentovala, alespoň zpočátku, veřejné mínění.

Zásadním problémem celé megalomanské imigrace a zejména rozporu mezi představami a skutečností byla nepřipravenost Německa a vlastně celé Evropy. Nepřipravenost pramenící z nezodpovědnosti politiků, kteří pohříchu i u nás vidí v horizontu nejbližších voleb.

Ovšem, jak stále dokola opakuji, fenomén migrace je logicky teprve na začátku. S ohledem na rostoucí přelidněnost a hrozící problémy nedostatku zdrojů nás skutečné hrozby teprve čekají. Bohužel však opět musím konstatovat, že tyto hrozby politikové vidět nechtějí a ta jejich populističtější část chce leda tak zavřít hranice, což je samozřejmě z hlediska komplexity problému pitomost a strkáním hlavy do písku. Největší účinek takových slov jsou hlasy u voleb.

8 9
možnosti
SB

Jestliže uzavření hranice je pitomost, jak píšete Vy a jak já s Vámi nesouhlasím, tak jak jinak byste to řešil?

Když se ke mně do bytu bude chtít nakvartýrovat někdo nevítaný, tak mohu jedině zavřít dveře. Nic jiného dělat nemohu.

Jakékoli ostatní řešení už může být jedině ještě drsnější.

13 4
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik